Junts vota a l’auto determinació, diu NO al feixisme i al caduc Pedro Sánchez

180

Junts per Catalunya (Carles Puigdemont, Laura Borràs, Miriam Nogueras…) vota a l’autodeterminació. Aquest és un dret establert en el Pacte Internacional de Drets Civils i Polític, signat fins i tot per Juan Carlos I. “Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació” (article 1).  Però aquest pacte incorporat al bloc constitucional no es respectat per la Zarzuela, ni per la Moncloa, ni pels tribunals espanyols, ni per les forces armades, ni pel PSOE, ni pel PP, ni per VOX…

2.- Junts per Catalunya diu NO al feixisme de VOX, diu NO al franquisme del PP, diu NO al PSOE. “Ja n’hi ha prou”.

3.- Els terribles GAL impulsats pel PSOE son feixisme. L’aplicació repressora del 155 fruit d’un pacte PP / PSOE és feixisme. El “a por ellos” vomitat per PP / PSOE contra Catalunya és feixisme. El Catalangate impulsat pel Govern del PSOE és feixisme. L’espionatge de la poli patriòtica impulsat per l’actual Moncloa i realitzat de manera indecent contra organitzacions catalanes és prostitució feixista. Imposar el castellà i prohibir el català al Congrés com fa Meritxell Batet és feixisme. La massacre contra immigrats a Melilla fruit d’una entesa amb la monarquia dictatorial marroquí contra els drets del poble sahrauí és feixisme.

4.- Pedro Sánchez torna a mentir i a ofendre als catalans demòcrates, pacífics i sobiranistes quan diu que l’independentisme és una ideologia caduca”. Amb aquesta mentida i aquesta ofensa, Pedro Sánchez vulnera el Pacte Internacional de Drets Civils i Polític que forma part del bloc constitucional. També és desqualifica a si  mateix perquè ell, que és un ultra espanyolista, defensa la independència d’Espanya però diu que la independència de Catalunya és quelcom caduc. Queda clar que ell és un polític caduc. “Caduc: Pròxim a caure, destinat a desaparèixer a aviat, que no té la força de mantenir-se” (Diccionari de la llengua catalana).

5.- L’actual cúpula d’ERC, per la seva banda, comet un triple error històric… Rebutja l’entesa amb els partits independentistes catalans… Renuncia a l’amnistia i l’autodeterminació… Es fia d’un Pedro Sánchez i d’un PSOE que tenen l’objectiu de liquidar l’independentisme català, democràtic i pacífic a traves dels desacreditats aparells judicial, policial i mediàtic. L`engany de l’anomenada taula de diàleg és evident.

Comparteix aquesta entrada