Trampes i mentides diabòliques del PSOE

214

El PSOE es practicant expert de trampes i mentides. “Trampa: Cosa enginyada per enganyar algú, especialment en profit propi”. “Mentida: Asserció feta cientment contra la veritat” (Diccionari de la llengua catalana). Poca conya. Jesús comenta al poble sobre el diable: “Quan menteix, parla amb propietat, perquè és mentider i pare de la mentida” (Joan 8, 44). Fer trampes i mentir, sobretot en un partit que es defineix de govern, ve facilitat pel fet que compta amb la complicitat mediàtica de mitjans subvencionats.

2.- El PSOE és presenta com defensor dels valors republicans. Però el PSOE  llença els valors republicans a la paperera de la història i esdevé servil defensor de la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco. I s’oposa, com PP i VOX, a una comissió parlamentaria per investigar l’afer fosc del juancarlisme.

3.- El PSOE també és presenta com federal. Però el PSOE  no ha federat mai res i a més, ha esdevingut ultra centralista -com ho son PP i VOX- en els àmbits econòmic, competencial, lingüístic, cultural, institucional.

4.- El PSOE es proclama defensor del plurilingüisme, però Meritxell Batet amb ma de ferro imposa el castellà i prohibeix al català al Congrés. Actua com PP i VOX.

5.- El Govern del PSOE es presenta com el mes progressista de la història mundial… Però la política teòricament progressista del PSOE  és basa en els terrorífics GAL, la repressió del 155 donant suport al PP més espanyolista i de dretes que mai, el Catalangate, l’indecent espionatge a organitzacions catalanes, en mantenir la poli patriòtica i les clavegueres de l’estat.

6.- El PSOE és presenta com un partit solidari. Però el Govern espanyol del PSOE, que pacta amb la dictadura reaccionaria de la monarquia marroquí, és responsable de la massacre contra els immigrants a Melilla.

7.- El PSOE i el seu líder  Pedro Sánchez menyspreen i s’oposen amb tots els mitjans policials i del desprestigiat sistema judicial espanyol a l’independentisme català democràtic i pacífic. Però el PSOE, com PP i VOX, defensa la independència d’Espanya com si aquesta Espanya existís des d’abans de la creació del món amb la trampa de que la unitat espanyola és un valor suprem, com en la dictadura franquista, per sobre de la llibertat i els valors democràtics.

8.- El PSOE està en contra del dret d’autodeterminació dels pobles i de Catalunya. D’aquesta manera el PSOE viola el bloc constitucional del que en forma part el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics (signat fins i tot per Juan Carlos I) que estableix, segons el seu article 1, que “Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació”. PP i VOX també son contraris a aquest dret humà.

9.-La postura espanyolista i antidemocràtica del PSOE coincideix amb la de PP i VOX. Des de la perspectiva nacional catalana i democràtica es lamentable que algun partit, com ERC, vagi a la seva i doni suport polític, pressupostari i institucional al PSOE. La postura de l’actual cúpula d’ERC contrasta amb la política mantinguda per Junts i, des de l’exili, pel president Carles Puigdemont, consistent en estar a favor de la unitat de l’independentisme, les exigències democràtiques, l’amnistia i l’autodeterminació.

10.- Nota final. Les trampes i les mentides son diabòliques perquè trenquen la convivència, i violen els drets i les llibertats de les persones i dels pobles.

Comparteix aquesta entrada