Meritxell Batet menteix i Rufián queda descol.locat davant Miriam Nogueras i Albert Botran

174

Meritxell Batet (PSOE) menteix amb discursos i silencis com Alberto Núñez Feijóo i Pedro Sánchez, i Gabriel Rufián (ERC) queda descol·locat davant les interpel·lacions de Miriam Nogueras (Junts) i Albert Botran (CUP).

2.- Batet menteix quan repeteix que Catalunya està avui millor que l’any 2017. Botran li replica que si fos veritat, que no ho és, que Catalunya estigués millor es incomprensible que el Govern espanyol de Pedro Sánchez destini tants pressupostos i policies patriòtics a muntar el Catalangate i altres operacions d’espionatge. El cupaire diu a Batet: “Li dono un exemple de la setmana passada. Si tan pacificats estem, ¿per què han infiltrat un policia a la família, al llit, a la taula de dinar d’un militant nostre? Si tan pacificada està Catalunya ¿per què el seu partit i el seu Govern infiltren, ara mateix, policies entre militants independentistes? Hi ha alguna cosa que no quadra”.

3.-  Batet, sense arguments democràtics, calla com també calla sobre el fet que ella imposa el castellà i prohibeix el català  al Congrés de Diputats. PP i VOX avalen aquesta imposició i aquesta prohibició.

4.-  Meritxell Batet i Gabriel Rufián queden descol·locats i callen, que es una manera de mentir, davant les interpel·lacions de Míriam Nogueras. La diputada juntaire pregunta a Batet si el PSOE traspassarà a la Generalitat la competència de celebrar referèndum a Catalunya. Nogueras també ho planteja a Rufián: “Li proposo avui i aquí que no s’investeixi cap president espanyol si no se’ns traspassen competències  per fer un referèndum a Catalunya”.

5.- Batet i Rufián es neguen a contestar aquesta pregunta de Nogueras. Conclusions.  Tot indica que el PSOE mantindrà la seva oposició als drets econòmics, socials, culturals, lingüístics, polítics de Catalunya inclòs el d’autodeterminació. ER continuarà donant suport al PSOE impulsor dels GAL, el 155, el Catalangate, la infiltració indecent de polis en organitzacions catalanes…

Comparteix aquesta entrada