NO VOTEU A MERITXELL BATET. La seva prohibició del català al Congrés és incomprensible i criticada a Suïssa

226

Hi ha motius de caràcter polític, nacional català, democràtic i també ètic per no votar a Meritxell Batet (PSOE) en les properes eleccions. Ella, com una franquista més, imposa el castellà i prohibeix el català al Congrés de Diputats. Ho ha tornat a dir en plena campanya electoral.

2.- Aquest fet enllaça amb la visita que Batet va fer a Suïssa. Ja havia prohibit als diputats Pilar Calvo (Junts) i Albert Botran (CUP) que fessin les seves intervencions parlamentàries en català. Aquesta discriminació lingüística per part de Batet xoca amb el comportament veritablement democràtic i plural del Parlament de Suïssa on els diputats s’expressen lliurement en la seva pròpia llengua. A Suïssa es parla alemany, francès, italià i romanx. Les institucions i els medis de comunicació de Suïssa han criticat a Meritxell Batet i han qualificat d’incomprensible que imposi el castellà i prohibeixi el català.

3.- Hi ha més motius per no votar a Meritxell Batet. Ella (com Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa…)  és del PSOE, partit dels terribles GAL; el responsable de la massacre a Melilla contra els immigrants per complaure la dictadura monàrquica marroquí contra els drets del Sàhara; la repressió del 155 contra les institucions catalanes; el “a por ellos” ple d’odi; el Catalangate; el partit del Govern Sánchez que dirigeix l’espionatge amb agents policials (mascles i femelles) practicant la guerra bruta o guerra puta; el partit que no acaba amb la poli patriòtica ni liquida elles clavegueres de l’estat; el partit que promou la tortura dels animals com les corrides de toros proclamades, ai las, com la fiesta nacional espanyola però que transgredeix els drets i les llibertats de les persones i dels pobles com l’autodeterminació de Catalunya.

4.- Dialogar sense confrontació democràtica amb un Govern del règim espanyol que t’espia i que te aquesta pràctica en política és incomprensible. El que alhora no s’entén és que hi hagi algun partit, com ERC, disposat a continuar investint un president, aprovar-li els pressupostos i donar-li suport parlamentari malgrat aquest espionatge i aquestes brutes actuacions.

Comparteix aquesta entrada