El greu problema per la democràcia es VOX, PP… i PSOE

187

José Luís Rodríguez Zapatero, segons Miquel Iceta, dona el lema de la campanya del PSOE. Aquest: “El problema no es VOX, el problema es el PP”. Cal afegir que el problema també és i sobretot el PSOE perquè es disfressa de partit democràtic.

2.- Una promesa de Zapatero realitzada en la campanya electoral del 2003 (“Defenderé la reforma del Estatut que salga del Parlament”) és una de les grans mentides de Zapatero i del PSOE.

3.- El seu company Miquel Iceta, com Salvador Illa i José Borrell, s’han dedicat aquest temps a manifestar-se a totes les tribunes i als carrers amb gent del PP i dels desapareguts Ciudadanos contra el dret d’autodeterminació dels pobles, inclòs Catalunya. (Com es demostra en la foto que acompanya aquesta crònica)

4.– Iceta, a mes, un personatge sense cultura acadèmica ni universitària, defensa amb entusiasme com ministre de Cultura la tortura dels animals practicada en les corrides de toros que es protegida econòmicament amb diner públic com fiesta nacional espanyola.

5.- El problema en política lingüística contra el català és també liderada per la candidata del PSOE a Barcelona, l’espanyola Meritxell Batet, perquè com presidenta del Congrés imposa el castellà als diputats  prohibeix que els diputats s’expressin en català.

6.- Sí, el problema es PP i VOX però també i sobretot el PSOE (Pedro Sánchez, Meritxell Batet, Miquel Iceta, Salvador Illa…) perquè aquest partit llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història amb l’objectiu de defensar la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco.

7.- … Perquè el PSOE viola la democràcia quan impulsa la creació i les actuacions des GAL com ho demostren els seus dirigents entre el que destaquen José Borrell.

8.- … Perquè el PSOE dona suport al PP per imposar la repressió del 155 contra les institucions nacionals de Catalunya.

9.- … Perquè el PSOE manté la poli patriòtica, les clavegueres de l’estat, l’espionatge com el Catalangate

10.- … Perquè es dedica infiltrar agents policials en moviments socials i polítics practicant la guerra bruta i també la guerra puta.

11... Una conclusió. Els partits demòcrates, especialment els sobiranistes / independentistes catalans, no poden donar suport institucional, polític i parlamentari a aquells partits espanyols que posen en perill la democràcia i violen els drets i les llibertats de les persones i dels pobles.

Comparteix aquesta entrada