Votar PSOE (Sánchez, Batet, Iceta, Illa…) i les seves infiltracions policials embruten les urnes

201

PUNT.- El Govern del PSOE  infiltra policies (Cos Nacional de la Policia Espanyola) en organitzacions independentistes democràtiques i pacífiques. Els demòcrates posen el crit al cel.

CONTRAPUNTS. 1) Votar PSOE (Pedro Sánchez, Meritxell Batet, Miquel Iceta, Salvador Illa…) es embrutar les urnes perquè aquest partit practica el joc brut des del poder del règim amb les seves clavegueres de l’estat.

2) Tots ells (Sánchez, Batet, Iceta, Illa…) tenen les mans brutes. “Embrutar-se les mans: Participar en un negoci o un afer fraudulent , delictiu, poc honest , etc” (Diccionari de la llengua catalana).

3) El PSOE te un llarg historial en la pràctica antidemocràtica del joc brut. Forma part del seu adn. En aquesta història lúgubre hi figuren les terribles actuacions dels  GAL; la repressió del 155 contra les institucions nacionals de Catalunya i els seus dirigent polítics; el crit ple d’odi i de menyspreu del “a por ellos”; la pràctica de l’espionatge; el Catalangate; la infiltració d’agents policials en organitzacions democràtiques, policies que violen els sentiments i la intimitat de les persones, i ho fan sense cap sentit ètic. Ara s’ha descobert la quarta espia policial, coneguda  com a Maria I.T

4) Tot  s`hi val per salvar la Moncloa. Tot s’hi val per salvar Pedro Sánchez i els seus.Tot s’hi val per salvar el PSOE. Tot s’hi val per salvar el desordre establert i una legalitat injusta. Tot s’hi val per salvar Espanya. Tot s’hi val, fins i tot la violació dels drets i les llibertats de les persones i els pobles.

5)  Una conclusió. No es pot donar cap recolzament polític, ni parlamentari, ni pressupostari a aquest PSOE de les mans brutes.

Comparteix aquesta entrada