Votar ERC es votar el PSOE dels GAL, el 155, el Catalangate i el més indecent espionatge policial

189

PUNT.- L’ERC es treu la màscara, i apareix com és i com actua en realitat.  L’ERC d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Gabriel Rufián, Joan J. Querat, Francesc Marc Àlvaro (vinculat a La Vanguardia del conde de godo i grande de España) renuncia a l’autodeterminació i l’amnistia. ERC retrocedeix al règim regionalista i provincià. I tot per tal d’investir, de manera submisa, a Pedro Sánchez (PSOE) com president de l’Espanya borbònica i juancarlista que renuncia al republicanisme i al federalisme.

CONTRAPUNTS. 1) “Màscara: Falsa aparença de que hom es revesteix” (Diccionari de la llengua catalana). L’actual cúpula d’ER es treu la màscara. Els seus actuals dirigents i candidats confessen que volen parlar amb el PSOE de qüestions com Rodalies, la fantasmagòrica taula de diàleg, i el dèficit fiscal de les autonomies perquè tracten Catalunya com una autonomia espanyola, no com una nació.

2) ERC renuncia a que sigui respectat el referèndum. Renuncia a plantejar el dret d’autodeterminació dels pobles com Catalunya. Renuncia a exigir la fi de la repressió als independentistes perquè ERC ignora que els reprimits ho son també els exiliats, milers de persones i no només la mitja dotzena de dirigents polítics indultats.

3) L’ERC sense màscara vol pactar amb Pedro Sánchez, que és el partit impulsor dels GAL, de la repressió del 155, del Catalangate, de la infiltració policial més indecent. ERC no exigeix que el PSOE (Pedro Sánchez, Salvador Illa, Miquel Iceta, Meritxell Batet…) condemni amb paraules, i sobretot amb fets, els GAL, la repressió, el 155, el Catalangate, les infiltracions policials.

4) ERC hauria de deixar clar que l’adversari de la Catalunya democràtica, lliure, solidaria, culta, sobirana, independent és el règim espanyol (PSOE, PP, VOX i similars). ERC hauria  d’acceptar que ha de pactar i entendre´s amb Junts i les CUP.

Comparteix aquesta entrada