Pedro Sánchez menysprea a Puigdemont i vol la Catalunya regionalista i sucursalista d’Illa

137

PUNT.- Pedro Sánchez diu que “alguns enyoren la Catalunya de Puigdemont i a mi m’encanta la de Salvador lla”.

CONTRAPUNTS. 1/ La Catalunya d’Illa és la Catalunya del PSOE. La Catalunya del partit dels GAL, de la repressió del 155 contra la gent i les institucions nacionals de Catalunya, del “a por ellos”, del Catalangate, de l’engany de la taula de diàleg, de la imposició del castellà i de la prohibició del català al Congrès i al Senat…

2/ La Catalunya de Sánchez i Illa és la Catalunya regionalista que rebutja els drets nacionals de Catalunya i el dret d’autodeterminacio. La Catalunya de Sánchez i Illa és una Catalunya regionalista, no nacional, una Catalunya sucursalista depenen del PSOE i, en tot cas, de la Moncloa.

3/ La Catalunya de Sánchez i Illa és la Catalunya que llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història perquè opta per una monarquia centralista. Una monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de Juan Carlos I, avui fugat a causa d’obscurs afers finances i de faldilles.

4/ La postura de Pedro  Sánchez és un motiu mes per no votar-lo, ni al seu partit ni als partits que li donen suport.

.

Comparteix aquesta entrada