El diputat Canadell dona 10 raons per votar a Junts per Ctalunya

175

El diputat Joan Canadell, que va ser president de la Cambra de Comerç de Catalunya (2019-2021), exposa a les xarxes un vídeo en que ofereix les raons per les quals cal votar Junts per Catalunya en les eleccions del 23 de juliol.

1/ Perquè els darrers quatre anys hem retrocedit com mai.

2/ Hem tingut el pitjor compliment d’infraestructures que mai, el 35% enlloc del 65% habitual que ja era molt baix

3/ Hem retrocedit clarament en l’ús del català

4/ Hem tingut rècord en fracàs escolar

5/ Tenim el 25% de la població en risc de pobresa

6/ Tot i que l’economia i les empreses segueixen creant riquesa i llocs de treball com mai… però el problema es que tenim mes dèficit fiscal que mai  perquè quant més generem mes dèficit fiscal patim i ja es superior al 21 mil milions d’euros

7/ Aquests quatre anys el senyor Sánchez ha governat amb els vots del senyor Rufián, i el senyor Rufian ha aprovat tots els pressupostos. I Miriam Nogueras (Junts) no ha investit al president Sánchez ni ha aprovat cap pressupost perquè, a sobre, han suposat mes pèrdua de competències que mai.

8/ Sobretot cal votar  Junts perquè fa cinc anys que volem unir forces per tornar-ho a fer, però Esquerra no ha volgut i hem tingut que sortir del Govern per no ser còmplices de l’engany al 52% de votants independentistes i sense els diputats d’Esquerra  no es pot fer la independència.

9/ Esquerra ha perdut 300.000 vots. Dels que perdin el 23 de juliol i dels que guanyi Junts per Catalunya dependrà el nostre futur immediat.

10/ Ja n’hi ha prou. Es clar que cal votar. Votar Junts per Catalunya

Comparteix aquesta entrada