A Collbonifrau / Colaufrau. Cal deixar de ser imbècils, no de deixar de ser catalans

254

Jaume Collbonifrau succeeix a Ada Colaufrau a la alcaldia de la ciutat de Barcelona. El frau continua. Un ajuntament que no es progre. Un Ajuntament que es ultra espanyolista i ultra conservador gràcies al suport del franquista PP, bon aliat d’ultra VOX, que compta amb el vist i plau del  reaccionari ultra centralista Manuell Valls. A les xarxes socials circulen frases històriques del catalanisme i del sobiranisme plenament vigents i que mai seran pronunciades, ni promogudes ni democràticament defensades pel tàndem Collbonifrau / Colaufrau. Xavier Trias te raó quan davant aquest joc brut del règim espanyol clama: “Que us bombin a tots!”

-“Heus ací Catalunya, esclava d’insolents. ¿Què és el que us manca, catalans, si no és la voluntat?” (Pau Claris)

-“Sense la independència, no hi ha possibilitats de crear a Catalunya una política justa, honesta i regenerada” (Antoni Gaudí)

-“Quan a una nacionalitat se li desperta la consciència que ho és, treballa de seguida per produir un estat” (Enric Prat de la Riba)

– “La llibertat no és negociable” (Pau Casals).

-“No es tracta que els polítics de Madrid ens governin be, es tracta que deixin de governar-nos” (Antoni Rovira i Virgili)

-“El pensament català rebrota sempre i sobreviviu als seus il·lusos enterradors” (Francesc Pujols)

-“Qui perd els orígens, perd la identitat” (Joan Salvat-Papasseit)

-“Com volem que els altres ens reconeguin una responsabilitat nacional, si nosaltres obrem com si no en tinguéssim?” (Josep Armengou)

-“Els catalans portem tres cents anys fent l’imbècil. Això vol dir que no és que haguem de deixar de ser catalans, el que hem de fer es deixar de l’imbècil” (Joan Sales)

-“Cap ciutadà no és lliure si el poble no n’és” (Josep Pallach)

-“Estem farts d’haver de demanar perdó per existir” (Joan Fuster).

Comparteix aquesta entrada