Règim espanyol…borbònic, torero, godonià…

200

Espanya, constitucional por supuesto, és un règim borbònic, torero i godonià, ¿oi godó Francesc-Marc Àlvaro?. Qui subscriu no votarà al tertulierqui Àlvaro, d’ER (España Reunificada) i de La Vanguardia, perquè no està d’acord amb La Vanguardia del conde de Godó i, per concessió de Juan Carlos, Grande de España. Aquest Conde i Grande manté el seu ple i amistós suport a Juan Carlos, imposat com a rei pel dictador Francisco Franco i avui fugat per obscurs afers financers i de faldilles, ¿oi godó Àlvaro?

2.– El cas del catedràtic i jurista Joan Queralt, que ha fitxat per ER, demostra, com l’afer d’Àlvaro, que ER controla els mitjans de comunicació públics i els privats subvencionats… amb tertulierquis que, disfressats de neutrals, li son afins amb un comportament sectari.

3.- Juan Carlos I i el seu fill Felipe VI són uns grans amants de l’anomenada, ai las!, fiesta nacional que son les corrides de toros que comporten la tortura d’aquests animals. Ambdos, rei i ministre somriuen… ¿de que coi somriuen davant un animal ple de sang i morint?… No ha de sorprendre que torero Vicente Barrera, de l’ultra VOX, olé, aspiri a ser conseller de Cultura del País Valencia amb el suport del PP. Al cap i a la fi, Miquel Iceta, incapaç de culminar una carrera universitària, es el ministre de Cultura (?) que destina diners a fomentar la salvatjada dels toros i acompanya a Felipe VI a les corrides.

4.- L’ex Ciudadano i nou pepero Nacho Martin Blanco, amb ressonàncies que recorden trisement al franquista Rodolfo Martin Villa, continua defensant una política lingüística desfavorable al català i a favor del castellà. Per aixo aquest personatge coincideix amb el PSOE quan imposa el castellà i prohibeix el català al Congreso i al Senado. Diuen que així defensen el bilingüisme. Òndia!

5.- ¿I que dir de la gran perdedora de les eleccions a Barcelona, Ada Colau? Colaufrau ha convertit Barcelona en una ciutat bruta, plena de rates, amb enormes problemes socials i depenent servilment de Madrid. Ha estat alcaldessa gracies als vots ultres de Manuel Valls. Ara fa tot el possible per evitar que el gran guanyador democràtic de les eleccions, Xavier Trias, torni a  ser l’alcalde de Barcelona.

6.- Conclusió? No votar? L’espanyolisme vol que l’independentisme es cansi, es desanimi i no voti. Però cal anar votar perquè la causa del sobiranisme es bona per totes les persones i pel poble de Catalunya. Si tu no hi vas, ells es queden. Es quedarien VOX i els partits amb adn franquista. Es quedaria el partit dels GAL, del 155, del Catalangate, el responsable de la massacre de Melilla contra els immigrants. Es quedarien els partits que donen suport a aquests partits ¿oi Àlvaro, Queralt, Junqueras, Sol, Aragonès que no pot governar només amb una minoria de 33 diputats al Parlament? ¿S’enten, oi?

Comparteix aquesta entrada