Miriam Nogueras (Junts) “Per frenar l’extrema dreta no es pot posar Catalunya en mans del PSOE”

234

Miriam Nogueras presenta la seva candidatura a les primàries de Junts per ser la candidata d’aquest partit a la circumscripció de Barcelona en les eleccions del 23 de juny a les Corts espanyoles. Proposa sense complexes un missatge i un compromís polític i nacional que no son el dels partits espanyols (des de PSOE a VOX) ni dels partits catalans que donen suport a ocupants de la Moncloa, ¿oi Gabriel Rufian?. La veu de Nogueras es ignorada pels poders mediàtics ben subvencionats i que fan el joc al règim espanyol.

 2.- MiriamNogueras proclama: “Som una nació i tenim dret a ser un estat. Durant anys, l’independentisme ha estat injustificadament invisibilitat i anestesiat. Alguns s’han deixat engolir pel marc mental imposat pels poders de l’estat espanyol, els poders polític, econòmic, policial, judicial i mediàtic”.

3.- “ El balanç dels darrers anys de govern PSOE-Podemos, falcat per un catalanisme acomplexat, és un balanç de fracàs absolut. Catalunya ha perdut control, competències i recursos que sempre han estat la base del nostre model de país. Hem estat una nació pionera en tecnologia, salut pública, educació, en l’acompanyament de les nostres petites, mitjanes empreses i emprenedors, en relacions internacionals, col·laboració público-privada. Hem procurat projectar-nos al món com a nació, vetllant per la nostra llengua, la nostra cultura i les nostres institucions. Però aquests darrers anys, aquest model s’ha posat seriosament en perill. La humiliació i l’ofegament han arribat a límits inacceptables”.
 
4.- “I malauradament la por d’alguns ha determinat la direcció política del nostre pais.
 Per frenar l’extrema dreta no es pot posar Catalunya en mans del PSOE. Tenim davant nostre una gran oportunitat. Saben que si la clau la tenim nosaltres, Catalunya recuperarà la iniciativa”. 
  5.-  “Per això en aquestes eleccions haurem de deixar més clar que mai que allò que hem de frenar és aquesta Espanya que, en mans del PSOE o en mans del PP, es dedica a buidar els recursos, les competències i els drets de la nostra. nació.
 Recuperem l’orgull, l’autoestima, la força i el control. 
Recuperem la iniciativa.  Soc la Miriam Nogueras, i et demano que em facis costat.  Gràcies!”

 

 

 

 

ras

 

Comparteix aquesta entrada