Joc brut del PSOE contra el demòcrata Trias (Junts)

227

PUNTS.- El PSOE realitza una per terra, mar i aire una ofensiva de joc brut contra el demòcrata Xavier Trias (Junts). Pretén, amb la col·laboració dels poders mediàtics i controlats, que el guanyador de les eleccions no sigui alcalde de Barcelona, capital de Catalunya.

CONTRAPUNTS. 1) El PSOE ja acostuma a jugar brut. Una sèrie de fets porten la seva terrible signatura… Els GAL, el 155, el “a por ellos”, el Catalangate, les clavegueres de l’estat, l’engany de l’anomenada mesa de diàleg, i ara demana al PP el seu suport per liquidar a Trias.

2) Aquest joc brut trenca la convivència democràtica i en llibertat. Hi participen foscos personatges com el president Pedro Sánchez, ministres com Miquel Iceta i Margarita Robles, individus com Salvador Illa, Jaume Collboni, Eva Granados…

3) La bruta ofensiva del PSOE contra la bona i honrada persona que es Xavier Trias demostra la situació d’aquest partit. El PSOE està en una profunda crisi política i electoral. No respecta el resultat de les urnes. Viola el dret d’autodeterminació dels pobles. Concretament, nega que Catalunya sigui un poble i intenta reduir el poble català a una mena d’entitat provinciana espanyola depenent dels interessos de Madrid.

4.- “Joc brut: mala jugada, cop baix, jugar brut, males arts” (Diccionari de sinònims de frases fetes).

Comparteix aquesta entrada