Illa i Collboni sempre justifiquen la Zarzuela / Moncloa i culpen Catalunya

193

PUNT.- Salvador Illa, del PSOE (Partido Socialista (?) Obrero (?) ESPAÑOL) diu: “Esta semana comienza la campaña para el 28M. Los del PSOE queremos una conversación públca, respetuosa, tranquila, propos.itiva, realista y clara en que se presenten proyectos y se contrasten propuestas. Nuestro objetivo: poner los municipios en marcha”.

CONTRAPUNTS.- 1.- Catalans democràtes i sobiranistets, no us fieu dels monàrquics i juancarlistes Salvador Illa, Jaume Collboni i companyia. Les seves paraules van per una banda, i els seus fets per un altre. Sempre justifiquen a la Zarzuela / Moncloa, i sempre culpen als catalans, sobretot als independentistes, en tots els conflictes institucionals, polítics, financers, legals, lingüistics, culturals, infrastresructurals.

2.- Ells, Illa i Collboni, són del partit dels GAL, del repressor 155, del Catalangate. Son de PSOE que, amb els altres partits espanyolistes, imposen el castellà i prohibeixen el català al Congrés i al Senat. S’ultra dretanitzen i s’ultra espanyolitzen perquè aspiren a recollir els vots fugitius de PP, VOX i Ciudadanos. Volen posar els municipis catalans al servei de la Zarzuela / Moncloa.

3.- ER (España Unificada) és corresponsable de l’actuació del PSOE que llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història per fer-se monàrquic i centralista. Els principals responsables d’aquesta operació son Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Ernest Maragall, Gabriel Rufián i la cúpula del partit. Aquesta cúpula impulsa el suport polític, parlamentari, mediàtic i acrític d’ER al partit de Pedro Sánchez que lidera el boicot espanyol a la causa del independentisme català, democràtic i pacífic.

Comparteix aquesta entrada