Rèplica a Junqueras. Votar ER es votar dependència

364

PUNT.- Oriol Junqueras, líder suprem d’ER (Espanya Reunificada), crida en plena campanya electoral als seus. Diu: “Qualsevol vot independentista que no vagi a Esquerra_ERC a l’Àrea Metropolitana és un vot llençat i avala el règim contrari a l’esperança d’aquest país”.

CONTRAPUNTS. 1) Junqueras i l’actual cúpula que control.la ER diuen en campanya electoral el contrari de la seva pràctica politica fora dels cicles electorals. S’apropien de manera sectària de l’independentisme, però ER és el principal responsable d’haver trencat el Govern català que tenia el mandat sorgit de les urnes per realitzar una política democràticament independentista a favor de la Catalunya sobirana.

2) El partit dominat per Junqueras, Gabriel Rufián, Pere Aragonès, Ernest Maragall i companyia, en canvi, practica a Barcelona, Catalunya, Espanya i Europa una política clarament dependentista. És a dir, una política subordinada als interessos espanyols del PSOE (Pedro Sánchez, Salvador Illa, Jaume Collboni…). Subordinada al PSOE dels GAL, de la repressió del 155, del Catalangate… contra les llibertats, els drets i els legítims interessos, també econòmics, culturals i d’infraestructures de Catalunya.

3) Aquesta ER, sense la C de Catalunya per decisió pròpia i tan allunyada de l’ERC de Francesc Macià i Lluís Comanys, substitueix el sobiranisme / independentisme pel republicanisme (espanyol? català?). També el seu aliat espanyol, el PSOE, es torna tan borbònic i centralista com PP i VOX, i llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història.

Comparteix aquesta entrada