La comissió Aragonès contra el referèndum d’autodeterminació posa foscor falangista a la llum

247

PUNT.- La comissió inventada per Pere Aragonès, d’ER (España Reunificada), per imposar un “acord de claredat”t (?), que complaqui al borbònic i centralista PSOE, sobre el conflicte entre les nacions catalana i española sona a falangisme joseantoniano perquè menysprea el referèndum d’autodeterminació i l’expressió de la ciutadania a les urnes.

CONTRAPUNTS. 1.- La politòloga (?) Astrid Barrio, membre de la comisió aragonista, menteix quan fa sentir la seva veu en diaris subvencionats de la caverna mediàtica (“El Mundo”, “La Vanguardia”…). Diu que “l’autodeterminació no és possible amb l’actual model constitucional”.

2.- Valdria més i fora més democràtic que la politòloga (?) denuncies el model constitucional que permet afers financers i de faldilles com el de Juan Carlos I, o el GAL del PSOE, o el 155 donant suport al franquista PP, o el “a por ellos”, o la policia patriòtica, o les clavegueres de l’estat, o el Catalangate…

3.- La comissió aragonista, tan bluf com la “comissió de diàleg” PSOE / ER, hauria de saber que la Constitució espanyola (29/12/198) permet l’exercici del det d’autodeterminació… diguin el que diguin Zarzuela, Moncloa, TC, TS, PSOE, PP, Podemos, VOX. “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpetran de conformit amb la Declaració Universal dels Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya” (article10.2 de la Constitució). I el règim espanyol ha ratiticat el Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics (Nova York 19/12/1966), publicat al BOE (30/04/1977). El seu articles 1 estableix: “Tots els pobles tenen el dret de lliure autodeterminació”. Aquest textos estan plenament vigents i son d’obligat compliment per tothom, també per les Forces Armades.

4.- Però l’espanyolisme i el quintacolumnisme te por que els catalans s’expressin a les urnes per decidir el present i e futur de Cataluya. Aquí és aplicable l’article “El feixista José Antonio avala el trencament d’urnes”, publicat a www.avantguarda.cat (16/05/2017) que, lamentablement, manté plena vigència cinc anys després.

5.- Aquest és el text… El feixista espanyol José Antonio Primo de Rivera i Sáenz de Heredia (fill del dictador Miguel Primo de Rivera, fundador de Falange Española, enterrat amb el dictador militar Francisco Franco al fraònic Valle de los Caçidos) inspira i avala el trencamentnd’urnes que es produeix a l’Espanya borbònica i constitucional. El feixista espanyol José Antonio Primo de Rivera i Sáenz de Heredia, (fill del dictador Miguel Primo de Rivera, fundador de Falange Española, enterrat amb el dictador militar Francisco Franco al faraònic Valle de los Caídos) inspira i avala el trencament d’urnes que és produeix a l’Espanya borbònica i constitucional. El Govern corrupte del PP, els partits que li donen suport (el corrupte PSOE, l’escolanet C’s, l’insolidari PNV), la fiscalia afinada, el Tribunal Constitucional segrestat per l’executiu, l’unionisme mediàtic i polític sintonitzen amb l’esperit joseantoniano. Primera tesi nuclear de José Antonio: “Creemos en la suprema realidad de España. Fortalecerla, elevarla y engrandecerla es la apremiante tarea colectiva de todos los españoles. A la realización de esta tarea habrán de plegarse inexorablement los intereses de los individuos, los grupos y las clases. Habrá que repetirlo siempre. España es una unidad de destino en lo universal. Esa unidad de destino se llamó y se llama España. Toda conspiración contra esa unidad es repulsiva. Todo separatismo es un crimen que no perdonaremos”. Segona tesi nuclear de José Antonio: “No hay más dialèctica admisible que la dialèctica de los puños y de las pistolas cuando se ofende la justícia o la patria. El ser rotas es el más noble destino de todas las urnas”.

Comparteix aquesta entrada