Obama i Clinton catalanistes, Montserrat i el manipulador diari del conde de Godó i grande de España

276

Els presidents Barach Obama (cristià versió protestant) i Bill Clinton (cristià versió baptista), mostren el seu catalanisme al visitar Catalunya.

2.- Obama i el cineasta Steve Spielberg (judaisme) han aprofitat la seva assistència al concert de Bruce Springsteen a Barcelona, per visitar Montserrat. Una abadia històrica, arrelada al poble català, símbol cristià, cívic, cultural, d’alliberament, d’acollida, d’oposició a la dictadura franquista. Han estat atesos per l‘abat Manuel Gasch i el prior Bernat Juliol (cristians versió catòlica). Res a veure amb l’espanyolisme lúgubre del Valle de los Caídos.

3.- També Clinton va expressar el seu catalanisme quan l’octubre de 2001 va visitar Barcelona, capital de Catalunya, i va llençar un missatge a tot el món. Aquesta és la síntesi de les seves paraules: “The futur will be either Catalan or Taliban” (El futur serà català o talibà). Aquest missatge clintonià, però,  és ignorat per la Zarzuela, la Moncloa, pels seus aparells judicials i policials, pels seus sistemes mediàtics ben subvencionats com, entre altres, “La Vanguardia”.

4.- La manipulació del diari del Conde de Godó i Grande de España per concessió reial, bon amic dels borbons i de Juan Carlos, rei imposat pel dictador Francisco Franco, a favor de l’espanyolisme i contra el sobiranisme català és obsessiu. El darrer episodi te com a protagonista a Bruce Springsteen que davant milers de persones a Montjuïc i per televisió va dir clar i en català: “Hola Barcelona, hola Catalunya (…) Catalunya i Barcelona, us estimem”. Però “La Vanguardia” espanyola posa foscor a la llum i menteix quan escriu que el cantant havia dit “Catalunya i España us estimem”. “La Vanguardia”, “El Periódico”, “La Razon”, “El Pais, “El espanyol” i similars  poden escriure el que vulguin. Però la ciutadania pot actuar amb llibertat i deixar de llegir-los i de comprar-los.

5.- Els actuals directors de “La Vanguardia” i “El Periódico”, Jordi Juan i Albert Sáez, ho haurien de tenir en compte. “Un diumenge veníem 400 Vanguardies i 200 Periódicos, i ara la meitat” diuen Maria Lluïsa Calavia i Domingo Fabrés, del quiosc de Can Cadena a Valldoreix que ara es jubilen, segons es llegeix a “Tot Sant Cugat”.

6.- Obama, Clinton, Catalunya…

Comparteix aquesta entrada