El torero Miquel Iceta subvenciona la tortura als animals com cultura i “fiesta nacional española”.

295

L’espanyol, borbònic i juancarlista Miquel Iceta, ministre de Cultura i Deportes del Gobierno de España, és un personatge que empra molt les xarxes socials per aparentar que sap de tot. Però mai parla ni dels seus estudis universitaris inacabats i no consta que doni exemple practicant algun esport. Tampoc parla, com tampoc ho fa el seu amic perico Salvador Illa, de que el seu partit, PSOE, hagi llençat els seus teòrics republicanisme i federalisme a la paperera de la historia.

2.- El que se sap és un fet vergonyós des dels punt de vista cultural, cívic, polític, ètic. Iceta, transfigurat en torero, explica que els joves espanyols poden sol·licitar el “Bono Cultural Joven” de 400 euros per aquest any destinant-lo també a espectables taurins. Això és una autèntica salvatjada espanyolista segons les persones i els grups que defensen la vida i la dignitat dels humans i dels animals.

3.- Val la pena deixar constància del que diu el Papa Francesc en la seva encíclica “Laudato si” (Lloat sigueu, senyor meu) que sintonitza amb la figura cristiana i universal de Francesc d’Assís, el nom del qual fou escollit per l’actual Sant Pare. Segueix a continuació el punt 92 de la “Laudato si” que xoca literalment amb la “fiesta nacional española” defensada des del PSOE a VOX i altes institucions de l’estat.

4.- Aquest és el punt 92 del text papal… “Per altra banda, quan el cor està autènticament obert a una comunió universal, res ni ningú no està exclòs d’aquesta fraternitat. Per consegüent, també és veritat que la indiferència o la crueltat davant les altres criatures d’aquest món sempre acaben traslladant-se d’alguna manera al tracte que donem a altres éssers humans. El cor és un de sol, i la mateixa misèria que porta a maltractar un animal no triga a manifestar-se en la relació amb les altres persones. Tot acarnissament amb qualsevol criatura és contrari a la dignitat humana. No podem considerar-nos grans amants si excloem dels nostres interessos alguna part de la realitat. Pau, justícia i conservació de la creació són tres temes absolutament lligats, que no podran apartar-se per a ser tractats individualment sots pena de caure novament en el reduccionisme. Tot està relacionat, i tots els éssers humans estem junts com a germans i germanes en un meravellós pelegrinatge, entrellaçats per l’amor que Déu té a cada una de les seves criatures i que ens uneix també, amb tendre afecte, al germà sol, a la germana lluna, al germà riu i a la mare terra”.

5.- L’ER (sense C) d’Oriol Junqueras i Pere Aragonés continua donant suport el Govern espanyol del PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa. Junqueras i Aragonés fins i tot acceptarien que el Govern espanyol dones a dos toros maltractats els noms d’Oriol i Pere. Ole, tu!

Comparteix aquesta entrada