AFER PUTIN. Aragonés és el retrocés al regionalisme espanyol

252

Pere Aragonés (ER sense C, segons el logo del partit) practica i  representa el retrocés al regionalisme espanyol que implica boicotejar la Catalunya sobirana / independent pel present i el futur.

2.- Dos fets darrers demostren el regionalisme aragonesista. El seu viatge a Llatinoamèrica s’ha realitzat en la pràctica i simbòlicament de manera submisa i sota el control ferri de les ambaixades espanyoles. Res d’independència, ni de sobirania, ni tant sols d’autonomisme.

3.- L’Aragonés regionalista només s’ha defensat a si mateix de forma egòlatra i no ha defensat a Carles Puigdemont, el president de Catalunya a l’exili, davant l’ofensiva ultra espanyolista de Juan Ignacio Zoido. L’atac vergonyós de Zoido mentint sobre una inexistent vinculació de Vladimir Putin amb l’independentisme català i el silenci covard d’Aragonés s’han donat en la comissió Pegasus, comissió  de la Unió Europea que té l’objectiu d’investigar l’antidemocràtica operació del Catalangate endegada per PP i PSOE.

4.- Aragonés ho tenia molt fàcil per defensar a Puigdemont i deixar en evidència a Zoido. Però Aragonés no ha volgut o no ha estat capaç de replicar a Zoido i de recorda-li que els contactes amb el dictador Putin només han estat protagonitzats per autoritats i dirigents polítics del règim espanyol. N’hi ha constància escrita i fotogràfica a les xarxes socials i a les hemeroteques. Vladimir Putin i alts dirigents del seu entorn s’han reunit amb gent de l’entorn de Zoido com Juan Carlos I, Felipe VI, José Maria Aznar, Mariano Rajoy, José Luis Rodríguez Zapatero, Josep Borrell. Tots amb un somriure als llavis. D’això Zoido i Aragonès no en diuen res. Significatiu.

5.- Una conclusió. Els fets demostren que Pere Aragonés és un personatge feble, sense personalitat, incompetent per defensar els polítics catalans democràtics i pacífics, incapaç de liderar l’independentisme. Fora bo que, al menys, tingués un mínim de dignitat i dimitís.

Comparteix aquesta entrada