Josep Piqué (PP) i Illa (PSOE) es disputen el vot espanyolista de VOX i Ciudadanos contra l’independentisme

453

PUNT. Josep Piqué (a la foto) fitxa per Alberto Núñez Feijóo. Diuen que proposarà millorar el finançament de Catalunya per enfonsar l’independentisme. Piquè està lligat al PP franquista i de José Maria Aznar. El seu pare, José Piqué Tetas, fou aldalde franquista de Vilanova i la Geltrú. I Núñez Feijóo és un personatge franquista i fraguista, amic de Marcial Dorado, narcotraficant gallec, com ho demostren les fotos que sempre l’acompanyaran.

CONTRAPUNTS. 1/ Els plantejaments dels espanyols Josep Piqué (PP) i Salvador Illa (PSOE) coincideixen en el seu objectiu de destruir el sobiranisme català democràtic i pacífic. Aquest Piqué, que no te res a veure amb l’ex jugador del Barça, i Illa, que es un activista perico defensor de l’Espanyol, es disputen el vot espanyolista de Ciudadanos en liquidació, de l’ultra VOX, i del sector adacolauista de Comuns.

2/ El popular dretà Piqué i el sociata Illa son contraris als drets i les llibertats dels pobles com Catalunya. No volen sentir a parlar, ni dialogar de l’autodeterminació, ni posar urnes per tal què el poble expressi democràticament la seva voluntat sobre el futur de la nació catalana. Ambdós personatges estàn en contra de que entre Catalunya i Espanya hi hagi una relació basada en la democràcia, la llibertat, la solidaritat i el respecte a la mútua sobirania nacional que es precisament la base de la democràcia, la llibertat i la solidaritat. Josep Piqué i Salvador Illa son declarats juancarlistes i defensen la monarquia borbònica imposada pel dictador Francisco Franco en la figura de l’avui fugat Juan Carlos I, pare de Felipe VI

3/ I ER? L’ER (sense C) d’Oriol Junqueras i Pere Aragonés, amb el seu poderós i subvencionat aparell mediàtic, confirma tres fets a la pràctica. Primer: gir al regionalisme espanyol. Segon: el seu pacte submìs amb el PSOE dels GAL, del repressor 155, del Catalangate. Tercer: boicot al Junts independentista a traves del menyspreu a Carles Puigdemont i als exiliats polítics, i a través de la violació de la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Comparteix aquesta entrada