No cal judici. Laura Borràs reprimida i… ¡culpable!

330

No cal celebrar cap judici perdent temps i diners. La sentència està dictada des del començament tal com els mèdia subvencionats ho tracten. Laura Borràs (Junts) es delinqüent, menyspreable, ¡culpable!

2.- No val la pena respectar el dret de la presumpció d’innocència de la que és legítima presidenta del Parlament ¿oi okupa Alba Vergés (ER)?.

3.- El judici contra la presidenta del Parlament és polític, com els que es celebren contra l’independentisme  democràtic i pacífic.

4.- La fiscalia demana altes penes (sis anys de presó i 21 anys d’inhabilitació a càrrec públic) a Borràs perquè es política independentista destacada i presidenta del Parlament de Catalunya.

5.- La fiscalia, ¡ai las!, cerca pactar fins a darrera hora amb els altres acusats, ¿a canvi de què?. És una maniobra fosca i desesperada que pretén que Borràs sigui incriminada i arraconada.

6.- El règim espanyol (poders polític, judicial, policial, mediàtic, amb espionatge brut…) manté una gran activitat contra l’independentisme democràtic i pacífic. Ara toca propagar que Laura Borràs és culpable.

7.- ER i CUP, en defensa del règim espanyol, se sumen vergonyosament  i sense escrúpols a PSOE (GAL, 155, Catalangate…), Podemos, els franquistes de PP, CS, VOX. Per això volen liquidar a Laura Borràs en els àmbits polític i cívic.

8.- “Delinqüent: acció de delinquir”. “Menyspreable / menyspreu: Sentiment pel qual hom considera com a indigne d’estima algú o alguna cosa”. “Culpable: que ha comés voluntàriament una falta” (Diccionari de la llengua catalana)

9.- Laura Borràs, però, és objecte de repressió. “Repressió: acció exercida des del poder per a neutralitzar i eliminar la voluntat crítica dels col·lectius opositors o discrepants, mitjançant la limitació de les llibertats públiques” (Diccionari de la llengua catalana)

10.- El qui subscriu està d’acord amb el comentari documentat i implecable de l’advocat i diputat (Junts) Jaume Alonso-Cuevillas. Escriu: “Divendres faré costat a la MHP @LauraBorras. Investigació prospectiva, múltiples vulneracions de drets, filtracions constants, petició de penes desproporcionades, pactes amb co-imputats per incriminar-la. Sí, es lawfare”. “La guerra judicial o lawfare és una forma de guerra asimètrica que consisteix en utilitzar el sistema legal contra un enemic, perjudicant-lo, des legitimant-lo, fent-li perdre temps i diners, o per a obtenir una victòria en les relacions públiques” (Viquipèdia)

Comparteix aquesta entrada