ER es suma a la repressió del règim espanyol contra la demòcrata i pacífica presidenta Laura Borràs

270

Jordi Turull (secretari general de Junts) escriu en una carta al partit sobre el judici oral contra la presidenta del Parlament, Laura Borràs, “en el que suposa un nou episodi de persecució política a l’independentisme a través de la repressió sobre els seus dirigents; en aquesta ocasió, una persecució cap a la nostra presidenta”. ER, però, que vol un tripartit regionalista i espanyolista, es suma a la repressió del règim espanyol contra la legítima presidenta del Parlament, la demòcrata i pacífica Laura Borràs.

2.- Turull, que és un altre independentista demòcrata i pacífic perseguit i que ha sofert presó, explica: “Durant aquests anys hem vist com la judicatura espanyola mostrava un gran activisme polític en la defensa de la unitat d’Espanya i de la seva voluntat d’escarment, més que no  pas la voluntat de treballar al servei de la justícia. Justament  per això, no podem defallir en la denuncia d’aquests  atacs, que vulneren drets fonamentals i posen en risc els fonaments mateixos de tota democràcia”.

3.- Turull raona: “Es per aquesta raó que, un cop més, hem de fer sentir la nostra veu i el proper dia 10 de febrer, hi hem de ser acompanyant a la presidenta en la seva compareixença davant el TSJC. Allà on es produeixi una injustícia, allà on hi hagi persecució política, allà on es posin en perillo drets fonamentals, nosaltres hi serem per denunciar-ho. Com hi hem estat  sempre. I ara també”.

4.- Jordi Turull exposa una petició: “Us demano, també, que malgrat tot el que es publiqui en els propers dies sobre Junts i la nostra presidenta, no perdem ni la il·lusió ni la determinació de seguir el camí cap a la nostra tan anhelada, República catalana. Fem-nos forts entre nosaltres i demostrem arreu que ni tots els seus judicis arbitraris ni cap dels seus atacs ens convertiran en gent resignada que no es prou valenta per mantenir les nostres conviccions. Al contrari, més junts i més a totes”.

5.- Conclou: “Per tot això, el divendres dia 10 de febrer a les 9:30 h. us esperem a tots i totes davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya al passeig Lluís Companys”.

Comparteix aquesta entrada