“Periodisme” prostituït del PSOE d’Illa i Ciudadanos

245

L’ètica periodística salta pels aires quan el PSOE de Salvador Illa i de Ciudadanos es felicita d’haver construït un relat sobre els pressupostos regionals catalanes que son objecte de compra venda amb periodistes.

2.- El “periodisme” prostituït és prostitució encadenada, no és periodisme lliure. “Prostituir: Envilir alguna cosa fent-la servir d’una manera indigna, especialment amb afany de lucre. Prostituir un escriptor la seva ploma. Jutges que havien prostituït la justícia. No tenir altre recurs que prostituir-se o morir de fam” (Diccionari de la llengua catalana). Poden afegir-se altres exemples… Polítics prostituïts, periodistes prostituïts.

3.- ¿Que ven el PSOE als periodistes i que compren alguns periodistes al PSOE? www.elnacional.cat i www.vilaweb.cat ho expliquen molt be. Ho fan a partir d’un vídeo de la reunió de l’autoanomenat “Govern alternatiu de Catalunya” (Catalunya regió espanyola, no Catalunya nacional).  Salvador Illa, Jaume Collboni, Alicia Romero son alguns dels assistents per part del PSOE que llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història.

4. ”Els mitjans de comunicació ens han comprat absolutament el relat”, diu Ruben Viñuales. Aquest Viñuales fou candidat de Ciudadanos a l’ajuntament de Tarragona i ara forma part del nucli dur d’Illa. Nova demostració de que el borbònic i  juancarlista PSOE s’espanyolitza i s’ultra dretanitza amb el beneplàcit d’una ER regionalista. Cal sumar-hi la censura realitzada pel PSOE de “Zona Franca”, programa de TV3, que fa que s’estengui l’exigència de que Sigfred Gras, director i censor en cap de TV3, dimiteixi. També se suma a les subvencions que les administracions públiques destinen amitjans de comunicació amics.

5.- Prostitució periodística, vendre i comprar relats periodístics,  censura, subvencions fosques… formen part de la idolatria que imposa  adorar la unitat d’Espanya com a màxim be possible per damunt dels drets i de les llibertats de les persones i dels pobles. “Idolatria: adoració d’ídols” (Diccionari de la llengua catalana).

Comparteix aquesta entrada