Jo també soc GOI (Grup Objectivament Identificable) = Catalunya nació

793

El TJUE (Tribunal de Justícia de la Unió Europea) deixa clar en la seva darrera sentencia  que hi ha Grups Objectivament Identificables (GOI) i així ho estableix al referir-se a Catalunya i a l’independentisme català.

2.- Grup Objectivament Identificable és sinònim de minoria nacional o nació. Un llibre del periodista Jordi Panyella facilita que Catalunya sigui entesa com GOI a tota Europa i al món. Es tracta del llibre “Causa general. La repressió de l’estat espanyol contra el moviment per la independència de Catalunya (2009-2021)”. GOI es sinònim de minoria nacional o nació.

3.- Jo també soc GOI. Un dels milers GOI que volen una Catalunya democràtica, lliure, solidaria, europea, culta, sobirana, independent, que respecta les urnes i que rebutja les porres, el “a por ellos”, la repressió, el  Catalangate.

4.- Gràcies president Carles Puigdemont, exiliats polítics catalans (Toni Comín, Lluís Puig Gordi, Clara Ponsati…), milers de perseguits i encausats pel règim espanyol. Gràcies també als vostres advocats i a la gentada que us dona suport.

5. Carles Puigdemont diu: “Avui hem fet un salt qualitatiu molt important tant per la causa dels catalans com per la democràcia europea. El TJUE deixa l’extradició en via morta, i habilita una via per la qual els catalans que lluitem per la independència puguem fer valdre els nostres drets col·lectius”. Gonzalo Boye, advocat de Puigdemont, afirma: “El TJUE, una vegada mes, ha establert uns estàndards democràtics que son la base a partir de la qual es construeix una millor Europa en la que es reconeguin els drets de tots”.

6,- “Nació: Comunitat de persones que participen d’un sentiment d’identitat col.lectiva singular, a partkr d’una sèrie de característiques compartides en el camp cultural, jurídic, lingüístic o altre” (Diccionari de la llengua catalana).

Comparteix aquesta entrada