Esquerraneta Republicaneta + PSOE borbònic del Catalangate + Colau de les rates = tripartit contra la Catalunya sobirana

223

Un tripartit borbònic, ultra centralista i espanyolista es configura en el règim d’adn franquista i que implica un rerrocés al regionalisme fracassat i sense futur. El xoc d’aquesta regió provinciana contra la Catalunya democràtica, lliure, solidària, culta, sobirana i independent està en joc en aquest any 2023. ¿Hi haurà urnes en llibertat? ¿O s’imposarà la força contra les urnes democràtiques?

2.- Aquest tripartit ja fracassat i sense futur està format per tres partits històricament degradats i que ja no son el que eren. L’ERC de Francesc Macià i Lluís Companys devaluat en una trista Esquerraneta Republicaneta liderada, ¿liderada?, per personatges cortesans com Oriol Junqueras, Gabriel Rufián i Pere Aragonès caracteritzats per la seva dependència servil a la Moncloa.

3.- El Palau de la Moncloa està ocupada pel PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa. Es a dir, per un PSOE que llença els seus suposats  republicanisme i federalisme a la paperera de la història convertint-se en una secta monàrquica, juancarlista i ultra centralista. Aquest PSOE enganya al presentar-se com progre però que és el partit reaccionari dels GAL, del repressor 155, de la policia patriòtica, de les clavegueres de l’estat, del Catalangate.

4.- La tercera pota d’aquest monstre es Podemos (no Podemos) / Comuns d’Ada Colau, coneguda com fraucolau. És alcaldessa gràcies als vots ultres dretans de desaparegut i ben pagat Manuel Valls. Ha aconseguit que Barcelona s’espanyolitzi més i mes, i que sigui coneguda internacionalment com la ciutat de les rates, bruta, incívica, perillosa.

5.- L’objectiu del tripartit Aragonés / Illa / Colau és liquidar la Catalunya sobirana i independent per terra, mar i aire. Així, el tripartit està en contra del  dret d’autodeterminació dels pobles. Justifica les porres contra les urnes i els votants. Enganya amb una fantasmagòrica taula del diàleg que no dialoga sobre l’amnistia i l’autodeterminació. Menysprea els exiliats polítics com el president Carles Puigdemont. Viola la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Practica el nepotisme. Compta amb el suport mediàtic subvencionat. I, es dirà el que es vulgui, però el trifachito PP / VOX / Cs ja es dona per satisfet per la feina que els hi fa el tripartit ERC / PSOE /Podemos-Comuns.

Comparteix aquesta entrada