POCAVERGONYA. La consellera Serret diu que defensa els drets humans (?) però viola la presumpció d’innocència

228

Meritxell Serret (diputada d’ER sense C i consellera d’Exteriors del Govern regionalista i minoritari de Pere Aragonés) diu que defensa els drets humans (?) però la realitat és que participa en la violació de la presumpció d’innocència. Un altre escandalós cas de desvergonyiment.

2.- Meritxell Serret Aleu ha adreçat unes paraules amb motiu del Dia dels Drets Humans. Assegura que la defensa dels Drets Humans “impregna” les decisions del Govern regionalista català. Òndia! Afegeix amb desvergonyiment: “Persistim en la defensa dels drets més bàsics, que continuen sent vulnerats arreu del món, també a casa nostra”.

3.- Serret te raó en aquest darrer punt. Ella, ER i  el Govern Aragonès, tutelat per Oriol Junqueras, transgredeixen sistemàticament la Declaració Universal dels Drets Humans. I és que violen la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, amb l’objectiu de liquidar-la personalment i com política.

4.- Serret i els seus trepitgen l’article 11.1 de la mencionada Declaració. Aquest 11.1 estableix: “Hom presumeix innocent tota persona acusada d’un acte delictiu fins que la seva culpabilitat hagi estat establerta legalment en el curs d’un procés públic, en el qual totes les garanties necessàries per a la defensa hagin estat assegurades”. Es a dir, Meritxell Serret participa en l’aquelarre que declara culpable a la innocent Laura Borràs.

5.- Es més, Serret pertany a un partit i a un Govern regionalista que dona suport polític i parlamentari al PSOE que es el partit dels GAL, del repressor 155, de la poli patriòtica, de les clavegueres de l’estat, del Catalangate… Tota una sèrie d’accions perverses que violen els drets humans… Actuacions que compten amb la complicitat d’ER i del Govern Aragonés

6.- “POCAVERGONYA: Desvergonyit”. DESVERNGONYIT/IDA: Que parla o obra amb desvergonyiment, que no te vergonya”. DESVERGONYIMENT: Manca de vergonya. Condició de desvergonyit. Paraula o acte propi d’una persona desvergonyida” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada