Decàleg repressor del PSOE a Catalunya

246

L’estada passavolant de Pedro Sánchez a Barcelona, ben coberta per la premsa espanyolista i subvencionada, demostra que el PSOE manté el seu decàleg repressor a Catalunya. Crea crispació.  Perjudica la democràcia a l’estat. Trenca la convivència i la concòrdia a la societat catalana. I, ai las!, la regionalista ER dona suport polític i parlamentari al PSOE.

1.- El PSOE, després de molts anys, encara no condemna els crims d’estat dels GAL. Accions justificats públicament per personatges com Josep Borrell i el propi Pedro Sánchez, bons amics de Salvador Illa.

2.- El Govern del PSOE manté la policia patriòtica i les clavegueres de l’estat en funcionament.

3.- El PSOE de Pedro Sánchez i Salvador Illa  és còmplice del PP d’adn franquista perquè ratifica el seu suport al repressor 155 contra Catalunya, les seves institucions i les seves autoritats legítimes que han provocat la persecució, l’empresonament i l’exili de demòcrates  catalans.

4.- El Govern del PSOE és  responsable del Catalagate contra l’independentisme català democràtic i pacífic, però es nega a investigar-ho

5.- El PSOE monàrquic i juancarlista, que llença el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història, s’oposa a investigar el cas de Juan Carlos I, embolicat en foscos afers financers i de faldilles.

6.- El PSOE de Sánchez i Illa ataca per terra, mar i aire el dret d’autodeterminació de Catalunya malgrat que el text constitucional, segons la pròpia Constitució espanyola, ha de ser interpretat  i aplicat tenint en compte el que estableix la Declaració Universal de Drets Humans.

7.- El PSOE participa en el “a por ellos” contra les urnes i contra els ciutadans que van a votar… que recorda al feixista José Antonio Primo de Rivera que sentencia: “el ser rotas es el más noble destino de todas las urnas”.

8.- El PSOE de Salvador Illa avala la violació d’un dret universal humà com el de la presumpció d’innocència contra la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

9.- El PSOE de Sánchez i Illa imposa el castellà i prohibeix el català al Congrés de Diputats i al Senat, i boicoteja la presència del català a les institucions europees. Això sí, Illa parla en castellà al Parlament de Catalunya.

 10.- El PSOE discrimina sistemàticament  Catalunya en els Pressupostos Generals de l’Estat perjudicant la seva economia i les seves infraestructures. Mentre s’incrementen les despeses de la Casa Reial i en armamentisme no hi ha diners, per exemple, pel Corredor Mediterrani ni per Rodalies.

Comparteix aquesta entrada