Alonso-Cuevillas i el Mimolet fan les paus i desarmen els fanàtics

331

PUNT.- Jaume Alonso-Cuevillas (diputat de Junts i catedràtic) va dinar al restaurant gironí “Mimolet” que va culminar amb un tuït seu que ha provocat una polèmica aprofitada per fanàtics polítics que pretenen destruir a Carles Puigdemont, Laura Borràs… El fet és que determinada premsa i sectors d’ER han ficat cullerada sense demanar la versió d’Alonso-Cuevillas en el que es un mal exercici del periodisme i de la política. Aquest és el tuït: “Dinar avui al restaurant Mimolet de Girona. Qualitat excepcional. Preu desproporcionat. Atenció molt millorable”. Tuït que fou esborrat.

CONTRAPUNTS.– 1) Posteriorment Alonso-Cuevillas ha escrit aquest text a les xarxes: “Demano disculpes per haver provocat una polèmica que vaig encetar jo mateix amb una piulada que no hauria d’haver publicat. Un agradable àpat al restaurant #Mimolet de Girona, de cap manera havia de convertir-se en una baralla pública amb un dels seus empleats. Lamento les desqualificacions graulites, però assumeixo que vaig ser jo qui havia d’haver estat més prudent i responsable. Tornaré al #Mimolet i gaudiré dels seus serveis com he fet sempre, amb estima i generositat”

2) Álvaro Ureña (maïtre i cap de sala) contesta amb aquest tuït: “Gràcies per la disculpa Jaume. Jo també en demano per les formes en les quals em vaig expressar. La resposta va ser en calent i accepto que ho hauria d’haver gestionat millor. Treballo per fer feliç a la gent. Us espero a tots amb els braços ben oberts. Bones festes a tothom”

3) Alonso-Cuevillas conclou: “Fins aviat”.

4) Diputat i restaurant fan les paus i desarmen els fanàtics. Predomina per part dels implicats la bona voluntat d’un compte de Nadal a prop del Pessebre humil, ben humà i esperançat. Així és encara que alguns polítics, en nom d’un fals i demagògic laïcisme, volen llençar el Nadal i el Pessebre a la foguera. Ah, qui signa té pendent d’anar a dinar un dia al “Mimolet”. I ha posat el Pessebre al menjador de casa al costat de la llar de foc.

Comparteix aquesta entrada