ERC elimina el Pessebre del Parlament, menyspreant la presidenta Laura Borràs i Pau Casals

350

1.- El Parlament encapçalat per la minoritària i regionalista espanyola ER elimina el Pessebre del Parlament en un intent més de crucificar la seva presidenta, Laura Borràs, a qui viola la seva presumpció d’innocència.  La principal responsable es Alba Vergés, que col·loca la seva germana Núria a la Generalitat i que okupa les funcions presidencials de Borràs. Tot plegat representa un menyspreu a “El Pessebre” de Pau Casals i Joan Alavedra.

2.- La presidenta Borràs va col·locar l’any passat al vestíbul del Parlament l’Arbre de Nadal i el Pessebre (a la fotografía), dos símbols profundament humans, que no van contra ningú ni imposen res, que son respectats per cristians i per les persones de bona voluntat sigui quina sigui la seva opció de fe.

3.- La inculta Alba Vergés salva de la foguera inquisitorial laïcista  l’Arbre de Nadal pensant que aquest es un objecte merament laic. Ignora que aquest arbre també té un significat cristià. Representa l’arbre del Paradís amb Adam i Eva i l’arbre de la creu on Jesús de Natzaret fou crucificat per la legalitat establerta. L’estrella és la de Betlem. La forma triangular de l’arbre significa la Trinitat. Els adorns simbolitzen els dons de Déu a la humanitat.

4.- El partit d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Oriol Junqueras i altres trepitgen una part de la mes noble tradició europea i catalana. El pessebrisme és impulsat per un personatge respectat i indiscutible com Francesc d’Assís (1182 / 1226) i té profundes arrels a Catalunya.

5.- ¿I què dir d’una de les millors contribucions cíviques de Catalunya a la cultura universal com “El Pessebre”, amb lletra de Joan Alavedra i música de Pau Casals?. L’oratori està format per un pròleg i quatre parts que descriuen l’Anunciació als pastors, l’arribada dels Reis d’Orient, el Pessebre i l’adoració. El Glòria, un cant a Déu, ple d’intencions, posa junt final a la partitura.

“Glòria a Déu! Cantem” Glòria en l’altura

Glòria a Déu i a tota criatura!

Pau a la terra!

Mai més cap guerra!

Mai més pecat!

Pau als home de bona voluntat!

Pau!”

6.- NO CAL QUE EL FRANQUISME ESPANYOLISTA VIGENT I EL NACIONALCATOLICISME PERSEGUEIXIN “EL PESSEBRE” I A PAU CASALS. LA REPRESSIÓ INQUISITORIAL DE PARTITS COM ERC JA HO FA.

Comparteix aquesta entrada