La Constitución de Salvador Illa i ER, no gràcies

241

PUNT.- Salvador Illa, l’home del monàrquic i juancarlista PSOE a Catalunya que es manifesta amb entitats ultra espanyolistes (foto), escriu a les xarxes socials… “Hoy, Dia de la Constitución, celebramos el consenso al que llegó la sociedad española hace 44 años. Un marco de convivència que hizo possible la mejora de los derechos y llibertades en nuestro país. Recuperemos ese espìritu de diálogo y de búsqueda de acuerdos para seguir avanzando”.

CONTRAPUNTS.- 1) Queda clar, segons les pròpies paraules d’Illa, que “nuestro país” per a ell és Espanya, no es Catalunya.

2) Salvador Illa també es refereix al que aquest marc constitucional espanyol “hizo possible”. Aquesta Constitución ha fet possible… els crims d’estat dels GAL creats pel Govern de Felipe González, el repressor 155 contra Catalunya i les seves institucions, el “a por ellos” contra les urnes, la poli patriòtica, les clavegueres de l’estat, el Catalangate, la imposició del castellà i la prohibició del català al Congrés i al Senat… la persecució, empresonament i exili dels que defensen el dret universal d’autodeterminació dels pobles… que els pressupostos estatals incrementin les despeses armamentistes i les destinades a la Casa Reial…

3) I resulta que l’ER de rufián, Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Ernest Maragall dona suport polític i parlamentari a aquest PSOE constitucionalista, borbònic i ultracentralista que ha llençat el republicanisme i el federalisme a la paperera de la historia.

4) ¿La Constitución de Salvador Illa (PSOE) i de la rufianesca ER? No gràcies.

5) Darrer apunt. Acabo de transmetre a Omnium Cultural aquest escrit: “Lamento comunicar que, avui 6 de desembre, he decidit donar-me de baixa d’Omnium. També comunico a l’entitat bancària corresponent que a partir d’ara no pagui la meva quota de soci”.

Comparteix aquesta entrada