Aragonés nomena a l’imputat i “mamelles grosses” Salvadó com president del Port de Barcelona

435

El Govern regionalista, monocolor i minoritari de Pere Aragonés (ER) demostra el seu sectarisme i masclisme al nomenar al diputat Lluís Salvadó, vicesecretari de coordinació interna d’ER, com president de l’Autoritat Portuària de Barcelona. (Foto: Pere Aragonés i el “mamelles grosses” Lluís Salvadó)

2.- SALVADÓ (ER), IMPUTAT I BEN REMUNERAT. Lluís Salvadó està imputat. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’Espanya (TSJCE) li ha obert judici oral per presumpta malversació, prevaricació, desobediència i revelació de secrets. Però ER, amb el suport dels media subvencionats, no exigeix que aquest diputat cessi en les seves funcions. Li respecten la presumpció d’innocència fins que no hi hagi sentència.  Es més, el premien amb un càrrec molt ben remunerat.

3.- LAURA BORRAS (JUNTS), DISCRIMINADA. ER, amb el suport dels media subvencionats, mostra el seu sectarisme perquè actua amb Salvadó de manera radicalment diferent a com va fer-ho amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs. ER va impulsar la violació de la presumpció d’innocència de la presidenta Borràs suspenent les seves funcions presidencials.

4.- OKUPA ALBA VERGES (ER) OKUPA I NEPOTISME. Les funcions presidencials passen a ser exercides per l’okupa Alba Vergés que, a mes, ha col·locat a la seva germana Núria a la Generalitat. Un altre cas de nepotisme, “Nepotisme: Favoritisme envers els parents. Abús de poder comés a favor de parents i amics” (Diccionari de la llengua catalana)

5.- EL MAMELLES GROSSES PORTUARI

Reproduir, en les actuals circumstàncies, la crònica publicada en aquesta web (27 octubre 2022) amb el títol “L’entorn de Junqueras vol polítiques amb “mamelles” i qualifica de “resultona” la dona romanesa de Puigdemont” té interès polític, periodístic, ètic.

Es deia: “El diputat Josep Lluis Salvadó Tenesa i l’alcalde Josep Caparrós García (Sant Carles de la Ràpita), de l’entorn de màxima  ara confiança d’Oriol Junqueras, volen polítiques amb “mamelles grosses” i qualifiquen de “resultona” a l’esposa romanesa de Carles Puigdemont.  Val la pena tenir-ho en compte ara que ER acusa de masclisme i de pressionar a periodistes a dirigents de Junts. En un altre text ja s’informa al respecte: “La periodista Pilar Carracelas acusa de masclista a l’agressiu Sergi Sol (comissari polític d’ER)”.  ER no ha condemnat el masclisme d’aquets tres personatges que cobren d’ER. El partit rufianesc no ha endegat cap expedient disciplinari. Alba Vergés, Carme Forcadell, Laura Vilagrà, Marta Vilalta, Tània Verge… ¿com son les vostres mamelles? El vostre company de partit i home de confiança vol que siguin “ben grosses”. ¿Per què no impulseu al partit i al Parlament expedients disciplinaris contra aquests individus?

Segueix el diàleg telefònic entre l’alcalde Caparrós i el diputat Salvadó que demostren quin es el seu nivell humà i d’estadista…

CAPARRÓS. ¿Ens toca algú de conseller?

SALVADÓ. No, no.

-CAPARRÓS. Perfecte. Sou uns cagats.

SALVADÓ. Només queda ara el dubte que és tema de conversa. Estan buscant en el mercat d’hivern una romanesa independentista.

CAPARRÓS. ¿Una romanesa independentista?…

-SALVADÓ. …per fer de consellera d’Educació. No troben cap dona. Estan buscant una brasilera.

CAPARRÓS. La dona de Puigdemont, ¿no es romanesa?. Suposo que ella sí que s’hi posarà.

-SALVADÓ. Estan buscant una romanesa, via la dona de Puigdemont, o una brasilera. Son “resultones”.

CAPARRÓS. Molt bé, molt be.

SALVADÓ. Ha arribat un punt aquest matí que estaven a punt de repescar la Rigau.

-CAPARRÓS. Mare meva! Que em dius ara?. Estan destrossats aquesta gent, tio.

SALVADÓ. Escolta, es que trobar dones…

CAPARRÓS. No, no. Trobar dones és missió impossible. És més fàcil inaugurar un auditori que trobar dones.

SALVADÓ. Sí, mira, perquè aquí, a la que te les mamelles ben grosses li dones. Ja està.

-CAPARRÓS I SALVADÓ. Ja, ja, ja, ja…

Comparteix aquesta entrada