Estimada “hija de puta” Laura Borràs

905

PUNT.- Laura Borràs (Junts), presidenta del Parlament de Catalunya, rep públicament en els darrers cinc mesos als diversos mitjans de comunicació subvencionats nombrosos insults… “Contumaz delincuente, desalmada, mezquina, fascista, corrupta, golpista, renegada, miserable, sinvergüeza, delincuente declarada, psicòpata, immoral, indecente, indeseable, miserable imputada, hija de puta caradura, hija de puta y ladrona, hija de puta, vedette, diva, acèrrima independentista, superba, descarada, grollera per naturalesa, racista, supremacista, monstre, egòlatra, boja, miserable, escòria, choriza, residuo, bruixa friki, áspid, lazi-choni, corrupta nazi, perra català indepe, manipuladora, sucia, bastarda, desleal, cerda, travelo, lletja, fea, geganta, caballo, abjecta, mentidera, egocèntrica, pija, d’extrema dreta, ignorant, mes curta que les mànigues d’una armilla, Lady Selfies, Lady Trapis, Lady Trump catalana, té l’atractiu d’una cantimplora rovellada plena d’aigües fecals, motomani amb genètica anarcoburgesa, Evita Peromn del Xino…”

CONTRAPUNTS.- 1) Hi ha un insult pitjor. El perpetrat pel Parlament (ER, PSOE, Comuns, CUP…) que violen la democràcia i també la presumpció d’innocència de la seva presidenta, Laura Borràs.

2) Mentre, aquest Parlament, dirigit ara per l’okupa Alba Verges (ER) que ha col·locat la seva germana Núria a la Generalitat, i el Govern regionalista presidit per Pere Aragonès (ER) no han denunciat aquests insults ni han expressat la seva solidaritat a Laura Borràs. Els diaris subvencionats (La Vanguardia, El Periódico, ARA…) tampoc denuncien aquests insults ni expressen el seu suport a la presidenta del Parlament. ¿On estan Sara González, Magda Oranich i companyia?

3) Les xarxes, però, trenquen aquesta llei de silenci i donen una lliçó periodística i ètica als mencionats diaris de paper subvencionats. Internautes expressen en tuïts el seu respecte, solidaritat i estima a la presidenta del Parlament. “T’estimo Laura Borràs”

Comparteix aquesta entrada