La Internacional Socialista es desprestigia amb Pedro Sánchez com president

254

La Internacional Socialista es desprestigia a l’escollir a Pedro Sánchez com a president. “Desprestigiar: fer perdre el prestigi a algú. Prestigi: Ascendent, influència, deguda a èxits anteriors, a la reputació adquirida”. I la reputació política i democràtica de Pedro Sánchez està molt tacada.

1.- Pedro Sánchez dirigeix un partit, PSOE, que va llençar el republicanisme i el federalisme a la paperera de la història, a canvi d’acceptar la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco, en el gens exemplar Juan Carlos com a rei.

2.- Pedro Sánchez es nega a investigar l’obscur afer de Juan Carlos en assumptes financers i de faldilles.

3.- Pedro Sánchez elabora uns pressupostos de l’estat que incrementen les despeses armamentistes i a favor de la Casa Reial malgrat aquest és un temps de dura crisis social i econòmica menys pels rics sectors mimats  pel Govern Sánchez.

4.- Pedro Sánchez es nega a investigar l’atemptat terrorista islàmic perpetrat a Catalunya poc abans del referèndum d’autodeterminació.

5.- Pedro Sánchez abandona el poble sahrauí a mans de la despòtica monarquia de Mohamed VI i es nega a investigar la massacre d’immigrants que hi ha haver a la frontera entre Espanya i el Marroc.

6.- Pedro Sánchez lidera el PSOE que es el partit que sota la presidència de Felipe González va impulsar els GAL, i el propi Sánchez va justificar les seves accions.

7.- Pedro Sánchez va donar suport, com els partits franquistes, al Govern del PP en  imposició repressora del 155 i contra Catalunya i les seves institucions. Sánchez insisteix ara que no descarta aplicar altre cop aquest article 155 que tant va escandalitzar a les democràcies europees.

8.- Pedro Sánchez, en un tot si val contra el sobiranisme / independentisme català democràtic i pacífic, ha impulsat l’espionatge del Catalangate contra polítics, advocats, periodistes…

9.- Pedro Sánchez ha animat a la policia espanyola amb el seu “a por ellos” contra els votants i les urnes que és un dels símbols més significatius de les llibertats i de la democràcia.

10.- Pedro Sánchez no ha acabat no amb la policia patriòtica ni ha tancat les clavegueres de l’estat.

11.- Pedro Sánchez proposa un canvi en el Codi Penal que afecta a la sedició però que, segons ministres i dirigents del propi PSOE afirmen, no es un canvi real perquè l’únic que es pretén és facilitar l’extradició del president Carles Puigdemont i dels altres eurodiputats catalans exiliats.

12.- Pedro Sánchez imposa el castellà al Congrés i al Senat, i prohibeix el català en ambdues Cambres.

13.- Pedro Sánchez impulsa el seu partit a transgredir la Declaració Universal dels Drets Humans quan dona carta blanca Salvador Illa a no respectar la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

14.- Pedro Sánchez també viola la Constitució espanyola encara que digui que la defensa. Juan Carlos I va signar l’Instrument de Ratificació d’Espanya del Pacte Internacional de Drets Civils i Polítics aprovat per Nacions Unides (Nova York, 19/12/1976) com consta en el BOE (30/04/1977). L’article d’aquest pacte estableix clarament: “Tots els pobles tenen el dret d’autodeterminació. En virtut d’aquest dret estableixen lliurement la seva condició política i preveuen alhora el seu desenvolupament econòmic, social i cultural”. Cal deixar constància que els articles 10.2 i 96.1 del text constitucional estableixen que la Constitució ha de interpretada i aplicada “de conformitat amb la Declaració Universal dels Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobrer les mateixes matèries ratificades per Espanya”.

15.- I l’español y muy español com Mariano Rajoy no respecta el dret d’autodeterminació.

Comparteix aquesta entrada