Acord espanyolista PSOE / ER contra el sobiranisme i Puigdemont

195

Una operació espanyolista ben planificada PSOE / ER amb els seus mitjans informatius subvencionats està en marxa. Així es dedueix de les declaracions del Govern espanyol. Es el cas del president Pedro Sánchez, Félix Bolaños (ministre de la Presidencia), Nadia Calviño (vicepresidenta primera i ministra d’Economia) així com dirigents del PSOE a Catalunya com Salvador Illa, Miquel Iceta…

2.- Félix Bolaños fa servir el llenguatge franquista característic de PP, VOX i CS. Per això acusa a l’exiliat Carles Puigdemont de “separatista” en un mesquí intent de desprestigiar el president català  que és i actua com demòcrata i sobiranista. Puigdemont i Junts respecten la Declaració Universal dels Drets Humans i també els Pactes de Nova York (1966) que reconeixen i avalen el dret d’autodeterminació. Aquest Pactes foren signats el juliol de 1977 pel rei Juan Carlos I en nom del règim espanyol. Així és encara que això no agradi als polítics i als jutges espanyolistes.

3.- Bolaños contraposa el sobiranisme de Junts i de Puigdemont a l’espanyolització de l’ER d’Oriol Junqueras, Gabriel Rufián, Pere Aragonès, Alba Vergés i similars. Bolaños deixa clar que el polèmica proposta sobre una suposada modificació del Codi Penal significa que hi ha un acord entre PSOE i ER per imposar “la fi del procés sobiranista” i per fer tot el possible per aconseguir la detenció de Puigdemont, un home que es plenament lliure a la Unió Europea. És lliure a l’UE i, per tant, no ho és sota el règim espanyol presidit per un Pedro Sánchez sostingut per ER.

4.- Aquestes consideracions no son una perversa interpretació del cronista. La vicepresidenta espanyola Nadia Calviño, en sintonia amb Pedro Sánchez, afirma que la suposada reforma de sedició  “que proposen PSOE i Unidas Podemos , i que han acordat amb ER, té l’objectiu d’aconseguir l’extradició de Puigdemont”.

5.- Cal deixar constància que Sánchez, Bolaños, Calviño, Iceta, Illa formen part del PSOE, el partit dels GAL, el 155, el “a por ellos”, la policia patriòtica, les clavegueres de l’estat. El partit ultra centralista que dona suport a la monarquia i al juancarlisme, i que ha llençat el republicanisme i el federalisme a la paperera de la historia.

6.- ER dona suport parlamentari i polític a aquest partit espanyol i antisobiranista català.

Comparteix aquesta entrada