El PSOE  provoca la rendició i  la traïció d’ER al sobiranisme

260

El PSOE proposa la “supressió” de la sedició que serà substituïda pel letal, repressor i diabòlic delicte de “desordres públics agreujats”.

2.- Un altre engany i un nou cop de Pedro Sánchez a la democràcia, al dret d’autodeterminació, la llibertat, la convivència, la sobirania del poble de Catalunya. Patxi López, portaveu del PSOE al Congrés, s’han encarregat de vendre-ho a Barcelona. Deixa clar que el monàrquic i juancarlista PSOE provoca la rendició de la regionalista ER d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Gabriel Rufián… en el que es una traïció d’aquest partit al dret d’autodeterminació i la sobirania / independència de Catalunya que llencen a la paperera de la història.

3. El PSOE imposa a ER quatre dogmes espanyolistes. Patxi López els explica. Primer: “La Generalitat es compromet per escrit a complir l’ordenament jurídic legal, tal com es va acordar el passat  juliol a la mesa de diàleg”. Segon: “La majoria de catalans volen pertànyer a Espanya i no sortir d’ella”. Tercer: “Ara ja no hi ha unitat d’acció independentista  de manera que la convivència a Catalunya no està fracturada”. Quart. El PSOE actua de manera bel·ligerant contra el dret d’autodeterminació, contra un referèndum que permeti que el poble català decideixi  a les urnes el seu futur, contra l’amnistia. Cinquè: El règim espanyol, inclòs el PSOE, i també ER volen l’extradició del president Carles Puigdemont i dels consellers exiliats i reprimir la participació popular en el moviment d’alliberament nacional. 

4.- Aquesta és la postura imposada pel PSOE, un partit que va crear els GAL, a ER. Els principals dirigents socialistes  donaren  suport als condemnats José Luis Barrionuevo i Rafael Vera quan varen ingressar a la presó de Guadalajara. Entre aquests dirigents hi havia Felipe González, Josep Borrell, Patxi López… Pedro Sánchez va expressar públicament el seu suport als condemnats en un programa de televisió.

5.- Ara ER, partit debilitat al Parlament de Calalunya que està lligat de mans i peus per la Moncloa, accepta les imposicions del PSOE tan ben explicades per Patxi López. “Rendició: Acció de retre, rendir o rendir-se” / Rendir: sotmetre’s, consentir” / Traïció: Violació de la fidelitat que devem a algú o a alguna cosa” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada