Sedició? El trampós José Zaragoza amaga la complicitat PSOE / PP / VOX

313

PUNT.- José Zaragoza, una mena de destraler del PSOE com el Sergi Sol d’ER en l’àmbit mediàtic, vomita aquest tuït en la llengua imposada del castellà: “Si Puigdemont, Feijóo y Abascal estan de acuerdo en criticar la reforma del delito de sedición, para equipararla al resto de paises de Europa es que està bien hecha”.

CONTRAPUNTS.- 1/ El pocavergonya José Zaragoza (PSOE) es un trampós quan compara el demòcrata exiliat Carles Puigdemont, president de Catalunya i eurodiputat, amb els franquistes Feijóo (PP) i Abascal (VOX). La crítica de Puigdemont, Junts, CUP, Omnium, ANC… a la proposta del gens clar Pedro Sánchez es fa des de la defensa de la Declaració Universal dels Drets Humans, la democràcia, la llibertat, el dret d’autodeterminació. No és aquest el cas de PP, VOX… i PSOE

2/ José Zaragoza amaga la complicitat existent entre PSOE, PP i VOX. Aquests tres partits espanyols estan contra el dret d’autodeterminació. Comparteixen el seu suport total a la monarquia i al juancarlisme imposat pel dictador Francisco Franco. Els tres partits estan a la pràctica contra el republicanisme i el federalisme

3/ El PSOE de José Zaragoza, Pedro Sánchez, Josep Borrell, José Barrionuevo, Narcís Serra, Miquel Iceta, Salvador Illa… és el partit espanyol dels GAL, del repressor 155, del “a por ellos”, del Catalangate…

4/ La rufianesca ER d’Oriol Junqueras, Pere Aragonés, Gabriel Rufián… i la colla de mitjans de comunicació ben subvencionats gràcies a ER són còmplices de Sánchez / Zaragoza.

5/ “Trampós: que fa trampes en el joc, artificis per a enganyar” / “Pocavergonya: Desvergonyit” / “Desvergonyit: Que parla o obra amb desvergonyiment, que no te vergonya” (Diccionari de la llengua catalana)

Comparteix aquesta entrada