Carta a la periodista Sara González sobre mamelles republicanes i “resultones”

690

Hola, Sara… Algunes expressions d’aquesta carta són lamentables però cal escriure-les perquè reflecteixen el llenguatge indecent de destacats dirigents de l’actual cúpula d’ER amb els que, penso, sintonitzes. 

2.- T’has especialitzat aquests temps amb claca inclosa, Sara, en el que tu i l’entorn d’ER qualifiqueu d’assetjament i de pressions d’alguns polítics a periodistes. El gran criticat és Francesc de Dalmases, diputat de Junts, i la bèstia negre a batre pel règim espanyolista és, ai las!, una dona, la presidenta del Parlament, Laura Borràs (Junts), a qui no se li respecta la presumpció d’innocència. ¿T’has expressat, Sara, en articles o en tertúlies a favor de la presumpció d’innocència de Borràs o comparteixes la violació perpetrada per ER contra aquest dret humà?

3.- ¿T’has manifestat o no en articles i tertúlies contra el masclisme i potser racisme del diputat Josep Lluís Salvadó (ER) quan diu que vol polítiques amb “mamelles grosses” i que Marcela Topor, la dona romanesa del president exiliat, Carles Puigdemont, és “resultona”? ¿Consideres ofensiu que un polític, encara que sigui d’ER, et digués que vol que les teves mamelles “siguin ben grosses” i que ets “resultona”?

4.- ¿Has expressat el teu suport o no en articles i tertúlies a la periodista Pilar Carracelas que acusa de masclista a l’agressiu Sergi Sol, comissari polític d’ER?

5.- ¿T’has manifestat en articles i tertúlies contra Sergi Sabrià (ER) que contesta amb menyspreu i crits histèrics a una periodista de elnacional.cat que li pregunta sobre l’actuació del partit de Junqueras / Aragonés / Rufián?

6.- Tot això està ben documentat públicament. Per tant ¿per què mantens el teu silenci còmplice amb el comportament de la SSS junqueriana: Salvadó, Sol, Sabrià?

7.- ¿Has investigat i escrit, o no, sobre les subvencions i la publicitat institucional de la Generalitat que gràcies a ER reben mitjans en que has estat i estàs vinculada com l’ARA, naciodigital.cat i El Periódico?.

8.- ¿El teu republicanisme periodístic i contrari al sobiranisme de Junts te relació amb el fet que ets la dona o companya del cap de premsa del grup parlamentari d’ER a Espanya com recorda Nil Arratiagaray i Argelich?

9.- Segueix un text escrit segons el teu estil, Sara, en aquest afers… “Una noia de 96 anys, el nom del qual mantinc en l’anonimat, m’ha dit que fa 69 anys en Dalmases la va violentar dient que tenia les mamelles grosses. Ai no, que el que va dir això de les mamelles grosses i que la dona de Puigdemont es resultona va ser el diputat Salvadó, junquerià amicalment ben tractat per tu, Sara, i pel subvencionat El Periódico”.

10.- Cal afegir dues consideracions mes que no fas, Sara. La noia suposadament violentada anònima te nom i ha de portar la seva denuncia al jutjat, no a El Periódico. I com estableix  l’ètica i la saviesa  mil·lenària: “La dona del César no tan sols ha d’ésser honrada, sinó que ho ha de semblar”.

Malgrat tot, cordialment, i fins un altre. Oriol Domingo

Comparteix aquesta entrada