PSOE, partit que té el suport d’ER, contra el català

177

PUNT.- El PSOE, que sempre compta amb el suport parlamentari d’ER, s’alia amb PP a la comissió d’Afers Exteriors del Senat per impedir que el català sigui idioma oficial a la Unió Europea, oficialitat proposada per Junts.

CONTRAPUNTS.- 1.- El partit de Junqueras / Aragonés / Rufián així com la fantasmagòrica “taula de diàleg” PSOE / ER torna a quedar, sigui dit amb el màxim respecte, amb el cul a l’aire.

2.- Una altra promesa del PSOE queda miserablement incomplerta. Succeeix quan una altra vegada es desferma per part de les institucions del règim espanyol una ofensiva contra el català i els catalanoparlants. ¿Quina és la solució que el no president Salvador Illa (PSOE) i el seu pseudo Govern alternatiu de fireta proposa i practica per promoure i defensar el català a Catalunya? Aquest gran estadista (?) espanyol acostuma a intervenir en castellà al Parlament de Catalunya. Illa, alhora, com militant submís del PSOE, prohibeix que els diputats i els senadors s’expressin en català al Congrés i al Senat. I ara impedeixen que el català sigui emprat a les institucions de la Unió Europea.

3.- El PSOE borbònic i juancarlista és més espanyolista que mai. El mateix Illa busca sistemàticament fer-se amb els vots que perd Ciudadanos, partit inventat per anar contra el català. Aquest fet confirma que PSOE i Illa intensifiquen la seva ultra espanyolització i ultra dretanització.

4.- Aquest PSOE que ja no és republicà ni federal, que és contrari al català a Catalunya i a la seva projecció internacional, que enganya amb la “taula de diàleg”…  és el partit que compta amb el suport parlamentari de Junqueras / Aragonès / Rufián. Incomprensible

Comparteix aquesta entrada