155 (?) testimonis anònims d’una nerviosa Magda Oranich     

574

Magda Oranich, advocada i política, ha fet un informe contra el diputat Francesc de Dalmases en el que escriu que “va perdre els nervis” en un programa de TV3. Ara, però, ha estat ella la que ha perdut els nervis i s’ha mostrat agressiva aquests dies en la seva ronda d’intervencions radio televisades.

2.- ¿Per què Magda Oranich es mostra vostè públicament tan nerviosa i agressiva perdent la serenitat que ha de mantenir l’autora d’un informe d’aquestes característiques?

3.- ¿Considera vostè que algunes de les seves actuacions i els seus informes en la seva llarga trajectòria professional i política poden ser imperfectes i parcials i que, per tant, son criticables o pensa que vostè és inviolable com el rei espanyol?

4.- ¿Reconeix que la filtració d’aquest informe a un mitjà afí a ER es greu perquè vulnera el secret professional i altera de manera partidista el contingut de l’informe? ¿Ha obert ja una investigació sobre l’autor d’aquesta filtració?

5.- ¿Com es que escriu que ha parlat amb testimonis, més o menys directes dels fets analitzats però aquests testimonis son anònims, fantasmagòrics, sense rostre?

6.- ¿Quants testimonis sense rostre li han donat la seva versió? ¿10, 20 ó potser 155, sí 155, testimonis sense nom?

7.- Entre aquests 10, 20 ó 155 testimonis anònims ¿figuren, per exemple, els impresentables Sergi Sol i Sergi Cebrià, ambdós d’ER, que menyspreen els periodistes que no son servils a ER com és públic i notori?

8.- Entre aquests 10, 20 ó 155 testimonis anònims figuren periodistes crítics amb la nova consellera Gemma Ubasart que ha apel·lat a odiar a Artur Mas o amb el nou conseller Carles Campuzano que vincula infermetat infantil i Junts la qual cosa recorda el règim que desinfectava persones en camps de concentració?

9- ¿Quan vostè, Magda Oranich, diu que ha rebut pressions? ¿per què no ho fa constar en el seu informe? ¿de qui les ha rebut? ¿en què han consistit? ¿considera que aquest comentari és una pressió?

Comparteix aquesta entrada