Illa desautoritzat per criticar la gestió regionalista i policial del Govern d’ERC

290

PUNT.- Salvador Illa està políticament desautoritzat per criticar la gestió regionalista i policial del Govern d’ERC, un mal govern sense suport parlamentari dirigit per un mal president superat pels esdeveniments com l’actual crisi policial.

CONTRAPUNTS.- 1/ Illa, que també practica una política regionalista, pertany a un partit que no pot donar lliçons democràtiques en matèries policials i de seguretat. ¿Quin es el model del PSOE? El PSOE és el partit dels GAL, de la repressió del 155, del “a por ellos”, de les porres contra els votants i les urnes, de les clavegueres de l’estat, del Catalangate.

2/ Illa, personalment, es aquell personatge que queda ben retratat per l’immens Jordi Galves en l’article “Polítics que no fan la feina” a www.elnacional.cat Salvador Illa ha estat imputat per la fiscalia de la Unió Europea per malversació en la seva gestió en la pandèmia. ¿Si o no?. Si ho ha estat, se li ha d’aplicar o no la presumpció d’innocència? Ell ha estat partidari de violar la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Illa fou també destituït per la Generalitat per haver inflat el cost de la Ciutat de la Justícia. ¿Si o no? Salvador Illa ha d’explicar-se.

3/ La soledat del Govern Aragonés, en tot cas, es fruit de l’actuació partidista de la seva actual cúpula que prioritza els interessos mesquins de partit contra Junts que els interessos nacionals de Calunya. Ho descriu molt be l’internauta Chema Clavero. Oriol Junqueras va trair Carles Puigdemont. Roger Torrent es va negar a investir Carles Puigdemont. Pere Aragonès va trair a Quim Torra. ER va trair Laura Borràs. Pere Aragonès va cessar de forma fulminant a Jordi Puigneró. Ara Pere Aragonès reclama lleialtat a JxC. Definitivament, aquest home no hi toca.

Comparteix aquesta entrada