Cop baix d’Alba Vergès, Pere Aragonés i Ada Colau a la democràcia catalana

334

La foto en que Alba Vergès, Pere Aragonès i Ada Colau apareixen junts davant la tomba del president  afusellat pel franquisme, Lluís Companys, retrata el menyspreu i el cop baig d’aquests personatges a la democràcia i la sobirania de Catalunya.  “Cop baix: mala passada, acció malintencionada o indigna contra algú” (Diccionari de la llengua catalana)

2.- Alba Vergés (ER) viola sistemàticament el dret humà universal a la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. Exercint i usurpant les funcions presidencials que corresponen a Borràs, Vergés dona un cop baix a la democràcia, la sobirania i el Parlament de Catalunya. Alba Vergés actua amb l’impuls de Pere Aragonés(ER) i amb el beneplàcit d’Ada Colau (Comuns).

3.- Pere Aragonés (ER) ha fet tot el possible per destruir el Govern ER / Junts sorgit de les urnes. Ha perdut el suport de Junts i la CUP de manera que ER no te suport parlamentari i, mostrant que te por, es nega a plantejar una moció de confiança. I fa alguns nomenaments de consellers tòxics com els de Gemma Ubasart i Carles Campuzano. El president Aragonés ha nomenat com consellera a Ubasart que, com secretaria general de Podemos a Catalunya, va animar en una campanya electoral  a fer servir l’odi contra el llavors president Artur Mas. També ha nomenat com conseller a Carles Campuzano que forma part de l’insignificant sector dretà, autonomista i antisobiranistra de la vella i desapareguda convergència.

4.- El tercer personatge retratat es Ada Colau que, malgrat perdre les eleccions i el  seu discurs teòricament d’esquerra,  aconseguí la alcaldia gràcies a l’ultra Manuel Valls. Aquesta dona aspira a formar un tripartit PSOE / Comuns /ER al Govern de la Generalitat i a l’Ajuntament de Barcelona. Un tripartit que tingui dependència del PSOE monclovita i que freni el sobiranisme.

Comparteix aquesta entrada