Suport de Comuns a uns pressupostos espanyolistes i ultres

274

PUNT.- Jèssica Albiach (diputada de Comuns d’Ada Colau / Podemos espanyol) truca a les portes de la regionalista ER ara que Junts s’ha alliberat del rufianesc govern de Pere Aragonés.  Un govern inestable que pot caure en qualsevol moment degut a que no te suport parlamentari. Els pressupostos del govern d’ERC no poden ser els mateixos que els d’ERC / Junts, segons Albiach que, amb el seu habitual llenguatge tòpic i demagògic, demana a Aragonés “ambició i que s’emancipi de Junts perquè Catalunya pot i mereix uns comptes de progrés que facin avançar el país”.

CONTRAPUNTS. 1) El suposat progressisme d’Albiach és un bluf. Els fets demostren que el seu partit, Comuns / Podemos, dona suport a uns pressupostos generals de l’estat que enforteixen la borbònica Casa del Rey i incrementen la despesa militar. Tot molt progre. Lògicament els pressupostos plantejats per Junts estan a les antípodes dels pressupostos espanyolistes i ultres de Comuns / Podemos.

2) Junts també retreu a ER que es plantegi donar suport als pressupostos del Govern espanyol, “”un govern que no compleix cap any amb Catalunya; el compliment del que ha estat pressupostat  queda per sota del 35%”.

Comparteix aquesta entrada