El mal president d’un mal govern presoner del PSOE del 155 i del Catalangate

264

La ruptura del Govern català es fruit sobretot de la gestió del mal president (Pere Aragonés) i del seu mal govern (ER) que han  actuat de manera sectària contra Junts per Catalunya. Aragonés és el principal responsable de que ER violi els drets humans com la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs (Junts), i del cessament d’un bon conseller com Jordi Puignerò (Junts).

2.- Aragonès s’ha posat entre l’espasa i la paret. Un govern que, com el monocolor d’ER, no disposa de majoria parlamentaria i que només té una sortida democràtica que es la dimissió del president i del seu govern. Això implica sotmetre’s a una qüestió de confiança del Parlament o la convocatòria de les eleccions.

3.- Tot fa preveure que Aragonés continuarà essent presoner servil del borbònic i juancarlista PSOE dels GAL, del 155, del “a por ellos”, del Catalangate, de les clavegueres de l’estat. El PSOE que ofega econòmicament Catalunya, que prohibeix el català al Congrés i al Senat. El PSOE de la fantasmagòrica “taula de diàleg” que te l’objectiu, en paraules de Pedro Sánchez, de mantenir la unitat d’Espanya. ERC esdevé un partit amb plantejaments i amb l’horitzó d’un autonomisme amb adn franquista superat sense present ni futur.

4.- Junts ha decidit sortir d’un Govern d’ER supeditat al PSOE. Una ERC que substitueix l’independentisme català pacífic i democràtic català pel dependentisme dominat pels interessos espanyols. Junts, alliberats de la servitud autonomista d’ER, te el deure i l’oportunitat de liderar l’independentista que es basa en la democràcia, la llibertat, la solidaritat, la sobirania. Junts haurà de fer front al sistema establert  polític, judicial policial i mediàtic del règim espanyol.

Comparteix aquesta entrada