La Vanguardia del grande de España i el seu pastoret F-M Àlvaro contra Junts

244

PUNT.- La Vanguardia del conde de Godó i, per concessió de l’avui fugat Juan Carlos I, “grande de España” així com el seu pastoret Francesc-Marc Àlvaro son contraris a Junts per Catalunya. Parlen obsessivament amb estil rufianesc contra els seus dirigents més destacats com Carles Puigdemont, Laura Borràs, Jaume Alonso-Cuevillas…

CONTRAPUNTS.- 1.- F-M Álvaro qualifica l’actuació de Junts de “vodevil”, “teatre de pànic”, “pastorets desconstruïts”. Els de VOX no ho dirien millor que aquest pastoret del Godó, el setciències Álvaro. “Setciències: Persona que presumeix de saber molt” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- Álvaro reconeix que “no soc capaç de fer cap previsió del resultat de la consulta de Junts” però, malgrat tot, afirma amb rotunditat que “ara queda clar que estan rostint Jordi Turull a foc lent”. Deu ser el foc infernal de l’independentisme català democràtic i pacífic. En tot cas, l’Alvaro de La Vanguardia del “grande de España” amaga que la que els aparells polítics, judicials i mediàtics espanyolistes intenten rostir és a la innocent presidenta del Parlament, Laura Borràs, amb el beneplàcit de l’ER d’Oriol Junqueras i Pere Aragonès.

3.- Queda clar que La Vanguardia del “conde de Godó / grande de España” i dels seus pastorets, com F-M Àlvaro prefereixen una Catalunya provinciana amb una secta autonomista i monolítica com l’actual ERC. I alhora estan activament en contra dels drets i les llibertats nacionals de Catalunya i en contra d’un partit independentista plural i amb debat intern com Junts per Catalunya.

Comparteix aquesta entrada