El PSOE del patriota Illa s’espanyolitza i dretanitza

288

El PSOE del patriota Salvador Illa s’espanyolitza i dretanitza de forma accelerada i cada vegada més radical. El seu discurs i la seva actuació tenen l’objectiu de fer-se amb els vots de PP, VOX i el que queda de Ciudadanos en descomposició.

2.- ILLA TRAMPÓS. Illa i la seva colla acostumen a fer els mítings i les seves intervencions al Parlament de Catalunya en castellà i en catalá. Alhora imposen el castellà i prohibeixen el català en el Congrés i en el Senat. Aquesta postura políticament i èticament tramposa intenta enganyar als catalans. “Trampa: cosa enginyada per enganyar algú, especialment en profit propi” (Diccionari de la llengua catalana).

3.- ILLA RENEGA DE L’AUTODETERMINACIÓ. Un Salvador Illa ple de patriotisme espanyol, a més, renega del 1 d’octubre identificant-se amb l’estil pepero, voxista, ciudadano, ultradretà i franquista. Renega de l’1-0 de les urnes i del dret d’autodeterminació dels pobles. No renega del “a por ellos”, ni de la violència policial, ni de les clavegueres de l’estat, ni de la repressió, ni del 155, ni dels que han fet possible que hi hagi presos i exiliats polítics, ni d’un aparell judicial desprestigiat a la Unió Europea, ni de…

4.- ILLA VIOLA ELS DRETS HUMANS. L’espanyol Illa i la seva colla violen la Declaració Universal dels Drets Humans perquè no respecten la presumpció d’innocència de la legítima presidenta del Parlament, Laura Borràs. L’article 11.1 d’aquesta Declaració estableix: “Hom presumeix innocent tota persona acusada d’un acte delictiu fins que la seva culpabilitat hagi estat establerta legalment en el curs d’un procés públic, en el qual totes les garanties necessàries per a la defensa hagin estat assegurades”.

5- ILLA VIOLA LA CONSTITUCIÓ. A mes, Illa, que s’omple la boca de constitucionalisme, viola la Constitució. El seu article 10.2 estableix: “Les normes relatives als drets fonamentals i  a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de confirmat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i els acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificats per Espanya”

Comparteix aquesta entrada