Batet (PSOE) prohibeix a Pilar Calvo (Junts) parlar en català

349

PUNT. La presidenta del Congrés de Diputats, l’espanyola Meritxell Batet (PSOE), ha retirat la paraula a la diputada Pilar Calvo (Junts) per cometre el monstruós crim d’intentar expressar-se en català.

CONTRAPUNTS. 1.- El PSOE actua de manera colonial i repressora contra el català. Prohibeix que es parli la llengua de Catalunya al Congrés i al Senat. Ara ho ha fet contra la diputada Pilar Calvo.  Així és el PSOE dels espanyols Meritxell Batet, Miquel Iceta, Salvador Illa i similars. La primera cobra un bon sou com presidenta del Congrés. El segon es ministre de Cultura, ¿de quina Cultura? El tercer es presenta a si mateix com cap d’un fantasmagòric govern català alternatiu, però el fet és que viola la presumpció d’innocència de la legítima presidenta del Parlament, Laura Borràs.

2.- No hi ha cap diferència entre PSOE, PP, VOX, Ciudadanos. Tot plegat, sigui dit amb ironia, un nou èxit de la mesa de diàleg entre el PSOE dels GAL, del 155, del Catalangate i de l’ER que ha intentat boicotejar la Diada Nacional de Catalunya però que ha quedat en evidència davant el gran èxit de la manifestació.

3.- Retornat a la repressió del Congrés i el Senat contra el català.  ¡Quina diferència amb el Parlament de Catalunya amb majoria sobiranista on els diputats poden expressar-se lliurement en català i en castellà!

Comparteix aquesta entrada