Condicions substancials per mantenir un Govern ER / Junts

238

La continuïtat d’un Govern ER / Junts a Catalunya exigeix tres condicions mínimes i substancials. La manifestació de la Diada Nacional de Catalunya és significativa i exigent. Guanyem la independència.

1.- ER ha de comprometre’s a respectar la Declaració Universal dels Drets Humans que, ara i aquí, inclou no violar la presumpció d’innocència de Laura Borràs (Junts), legítima presidenta del Parlament. Això implica que la usurpadora Alba Vergés (ER) renunciï d’immediat a exercir les funcions que corresponen a la presidenta Borràs. “Usurpar: apropiar-se sense dret: un domini, un ofici, una dignitat, etc” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- ER i Junts han de comprometre’s a realitzar una estratègia i una acció conjunta en totes les institucions. Al Parlament i al Govern. A les entitats municipals i locals. Al Congrés, al Senat i davant el Govern espanyol. A les institucions europees i internacionals. Només aquesta via, i superant els malentesos i les discrepàncies internes que hi pugui haver, farà que Catalunya esdevingui una nació plenament democràtica, lliure, solidària, culta, sobirana, independent, europea, universal… i vencerà els obstacles i la repressió del règim espanyol.

3.- La postura conjunta d’ER i Junts no pot ser submisa als partits espanyols ni tampoc al PSOE dels GAL, del 155, del Catalangate, de les clavegueres de l’estat, del que prohibeix emprar la llengua catalana al Congrés i al Senat, que discrimina econòmicament a Catalunya…

Comparteix aquesta entrada