Nepotisme i marihuana contra la presumpció d’innocència de Laura Borràs

251

La presidenta del Parlament, Laura Borràs (Junts) és innocent perquè cap sentència judicial pesa sobre ella.

2.- Però des d’ERC i la CUP fins a PSOE, Comuns, PP, VOX i Cs es viola la Declaració Universal dels Drets Humans que inclou la presumpció d’innocència (article11). Aquesta Declaració es la base de la democràcia i preval sobre qualsevol reglament.

3.- Uns dels principals violadors del dret a la presumpció d’innocència son cinc diputats de la mesa del Parlament que han passat a la història més degradada del parlamentarisme català. Son Alba Vergés i Ruben Wagensberg (ERC), Assumpta Escarp i Ferran Pedret (PSOE) i Carles Riera (CUP). Aquest quintet ha decidit suspendre a Laura Borràs de les seves funcions presidencials, però ella es nega a dimitir.

4.-  Es possible que un dels quintet, Alba Vergès, vicepresidenta primera del Parlament, substitueixi a Laura Borràs en les seves funcions. Però Vergés està desacreditada  per la seva lamentable gestió com consellera de Sanitat durant la pandèmia. A més arrossega casos de nepotisme. Com consellera va adjudicar  a dit un  contracte a Ferrovial per fer seguiment de casos de covid on un germà d’Oriol Junqueras Vies, Roger, es gestor. Vergés també va col·locar a la seva germana, Núria, en un departament de la Generalitat. Preguntada Núria si la seva germana Alba havia tingut alguna  cosa a veure en el  seu nomenament va dir: “A veure… la meva germana és una persona fantàstica i he tingut molt sort de que ho sigui… però no crec que el fet de que jo estigui aquí… tingui tant, tant a veure en el fet de que sigui la meva germana”. Un altre cas ha estat protagonitzat per l’alcaldessa d’una ciutat plena de rates. Ada Colau va adjudicar el servei de Bicing a UTE Pedalem Barcelona que te com a gerent al germà de Junqueras, Roger.

5.- Paral·lelament es produeix un afer que afecta a la familia de l’actual president de la Generalitat, Pere Aragonès. El seu pare, Pere, es propietari d’una nau industrial a Pineda de Mar que ha llogatsa uns individus que cultiven una plantació de marihuana. La nau te uns búnquers amb les parets reforçades d’acer per evitar que narco assaltants els robin la droga. La policia ho ha escorcollat. No és creïble que Pere Aragones i el seu pare no coneguin el que es fa en aquesta nau. Si Aragonés no ho coneix queda desqualificat  com gestor, polític i president. Hauria de dimitir.

6.- Mentre, ERC manté la llei del silenci sobre aquests afers. Pere Aragonès calla. Marta Vilalta calla. Gabriel Rufián calla. El comissari polític del partit, Sergi Sol (SS), calla. Només parlen per violar la presumpció d’innocència de Laura Borràs i per intoxicar als mitjans de comunicació subvencionats.

Comparteix aquesta entrada