La “ciutadana” Anna Grau, una burra espanyola

532

PUNT. Anna Grau (Ciudadanos), diu des del seu ultra espanyolisme irracional i a històric:  “Espanya no ha estat mai francesa. Part de l’actual França sí era espanyola fins que els burros de líders catalans de l’època van regalar el nord de Catalunya a Richelieu a canvi de res. Una gestió tan reeixida com la de la l’Índia,  normal que a @jlosepalay li caigui la bava…”.

CONTRAPUNTS. L’internauta Albert DM contesta a la Grau: “De debò? Aquesta ignorant és diputada? No s`ha llegit ni s`ha informat del que va ser el Tractat dels Pirineus. Com sempre, Castella regalant allò que no era seu. El mateix que van fer amb el tractat d’Utrecht”.

Sí, la borbònica i juancarlista Anna Grau, diputada de Ciudadanos en descomposició, és una ignorant. Quan parla i escriu, vomita alhora. Si es mira al mirall, veurà una cara de burra espanyola, sigui dit amb tot el respecte als burros. “Burro: ase; estúpid, obtús” (Diccionari de la llengua catalana).

Què passarà quan Ciudadanos desaparegui del mapa? Un sector anirà al PP, un altre a VOX, i un altre al PSOE. És a dir, el PSOE de Pedro Sánchez, Miquel Iceta, Salvador Illa i similars intensificaran, encara mes, la seva espanyolització i dretanització.

Comparteix aquesta entrada