Terrorífiques paraules de l’ex ministre Margallo sobre terrorisme i Catalunya

316

José Manuel Garcia-Margallo, ministre espanyol (PP) d’Afers Exteriors (2011-2016), ha dit públicament terrorífiques paraules sobre atemptats, unitat d’Espanya, Catalunya. “Terrorífic = terrible = Tal que és per infondre terror a qualsevol” (Diccionari de la llengua catalana).

2.- Margallo declara el 11 de setembre del 2016, sí, el 11 de setembre del 2016: “UN ATAQUE TERRORISTA SE SUPERA, PERO LA DISOLUCIÓN DE ESPAÑA ES ABSOLUTAMENTE IRREVERSIBLE”. Òndia. Òndia. Òndia. Fou cessat de ministre dos mesos després per Mariano Rajoy, el president que ha fet una gran aportació a la política quan va afirmar: “Me gustan los catalanes porque hacen coses”. ¿Quines coses? Margallo declara el 10 de juliol del 2017, sí, el 10 de juliol del 2017: “A MEDIADOS DE AGOSTO PASARAN COSAS EN CATALUNYA”. ¿Quines coses? Òndia. Òndia. Òndia.

3.- El fet es que a la societat catalana hi ha tres postures per davant determinades “coses”. Un sector (entre els que figuren la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i el diputat Jaume Alonso-Cuevillas, advocat d’algunes de les víctimes) respecten tant les víctimes que continuen reclamant  que s’investigui i s’aclareixi les relacions entre les clavegueres de l’estat espanyol i l’atemptat terrorista perpetrat a Catalunya i contra Catalunya. Un altre sector, hipòcrita, diu que defensa les víctimes però es nega a investigar l’atemptat terrorista (PSOE, PP, VOX, CS, Podemos…). I un tercer  sector (ERC) manté la seva ambigüitat tant elogiada per l’espanyolisme perquè dona suport al Govern espanyol que es nega a crear una comissió parlamentaria d’investigació. 

Comparteix aquesta entrada